Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chci si dát na Plochu jinou tapetu, ale když kliknu na Zobrazení - Plocha, tak roletka na výběr obrázku je zamrzlá. Nevím, co s tím. Poradíte mi? Děkuji.
A co takhle kliknou pravým na obrázek a poté na nastavit jako tapetu plochy...Tak to nejde?
Píšeš, že přes pravé tlačítko ti nová tapeta nastavit jde. Tak v čem je problém nebo co je zamrzlé?
Ano, myslela jsem tuto roletku ( PROCHÁZET ). Tady jsem si chtěla vybrat, ale je to nefunkční (zamrzlé). Jindy to šlo, nevím, co s tím. Omlouvám se za špatné vyjadřování.
Pokud máte ten obrázek co chcete dát na tapetu uložený v pc zkuste na něj kliknout pravým tlačítkem myši a dejte nastavit jako tapetu plochy.
doplněno 01.02.10 20:38:Jejda přehlédl jsem vosikacuv příspěvek
Myslím je nejjednodušší i nejrychlejší klepnout opravdu na vybraný obrázek pravým myšítkem a vybrat Nastavit jako tapetu plochy.
Funguje to jak na XP, tak na Vistě
doplněno 01.02.10 20:55:Papene, chápeš dobře, ale když jí to nejde, má Procházet nefunkční, musí použít jiný způsob, navíc podle mne mnohem rychlejší
Příčin, proč to nefunguje může být celá řada - nějaký čistič PC nebo registru, systémová chyba, nějaká nainstalovaná aplikace...
Zkusila bych ještě obnovení systému, ale jinak bych to moc neřešila a do systému nevrtala, mohla by nechtíc dovrtat něco dalšího
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.