Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení Plochy - chci jiný obrázek

Od: delta® odpovědí: 12 změna:

Dobrý večer, chci si dát na Plochu jinou tapetu, ale když kliknu na Zobrazení - Plocha, tak roletka na výběr obrázku je zamrzlá. Nevím, co s tím. Poradíte mi? Děkuji.:(

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

1x

*jasne*A co takhle kliknou pravým na obrázek a poté na nastavit jako tapetu plochy...Tak to nejde?

hodnocení

Jde, ale chtěla jsem vědět, proč to mám stále zamrzlé...Snad mi někdo poradí.

sondaw*

Píšeš, že přes pravé tlačítko ti nová tapeta nastavit jde. Tak v čem je problém nebo co je zamrzlé?

juvla*

protože je to nefunkční;)

sondaw*

Když je nefunkční, jak ti to teda jde? Bud jsem natvrdlá nebo to divně popisuješ

juvla*

já nejsem on/a. Nejde mu/ji protože je nefunkční. Z otázky není jasné - divně to popisuje. *smich*

papene*

*nevi*A nemyslel/a toto?Tu roletku zamrzlou?;)

Nastavení Plochy - chci jiný obrázek
hodnocení

Ano, myslela jsem tuto roletku ( PROCHÁZET ). Tady jsem si chtěla vybrat, ale je to nefunkční (zamrzlé). Jindy to šlo, nevím, co s tím. Omlouvám se za špatné vyjadřování.

krulis*

Pokud máte ten obrázek co chcete dát na tapetu uložený v pc zkuste na něj kliknout pravým tlačítkem myši a dejte nastavit jako tapetu plochy.

doplněno 01.02.10 20:38:

Jejda přehlédl jsem vosikacuv příspěvek*hi*

sondaw*

Myslím je nejjednodušší i nejrychlejší klepnout opravdu na vybraný obrázek pravým myšítkem a vybrat Nastavit jako tapetu plochy.

Funguje to jak na XP, tak na Vistě

doplněno 01.02.10 20:55:

Papene, chápeš dobře, ale když jí to nejde, má Procházet nefunkční, musí použít jiný způsob, navíc podle mne mnohem rychlejší

Příčin, proč to nefunguje může být celá řada - nějaký čistič PC nebo registru, systémová chyba, nějaká nainstalovaná aplikace...

Zkusila bych ještě obnovení systému, ale jinak bych to moc neřešila a do systému nevrtala, mohla by nechtíc dovrtat něco dalšího

papene*

To jí jde, ale nejde výběr přes roletku.Jestli chápu dobře.*nevi*

fidonet*
hodnocení

0x

Zamrza? Co takhle vir? :) Napište o jaké PC / parametry jde. Pokud máte nějake 286 tajk by se to dalo pochopit, ale tohle asi nebude Váš případ. Takže pokud máte cokoli lepšího, což je pravděpodobné, tak bude problém velmi banální.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]