Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Firewall Comodo - Nelze aktualizovat

Od: pepyk93* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,mám problém a prosím vás tímto o odpověď.

Včera při výměně inkoustových kazet do tiskárny na mě vyskočila hláška,že je dostupná aktualizace tohoto firewallu a zda si ji přeji stáhnout nyní? Protože jsem se věnoval výše zmíněné činnosti,tak jsem zvolil ,,NE" s tím,že až to dokončím,tak si tyto aktualizace stáhnu.Ale ouha.

Restartoval jsem PC,po chvíli na mě tato hláška týkající se aktualizace vyskočila znova.Tentokrát jsem zvolil ,,ANO",ale aktualizace se nezačala stahovat.Čekal jsem asi hodinu a pořád nic.

Tak jsem chtěl najít a stáhnout aktualizace ručně (obrázek 1).Všechno se zdá být v pořádku,píše to,že aktualizace byly nalezeny,tak je chci stáhnout,ale ouha,píše mi to jistou chybovou hlášku (obrázek 2).

Tak chci zkusit DIAGNOSTIKU (položka nad VYHLEDAT AKTUALIZACI na obrázku 1) a vyhodí mi to další chybovou hlášku (obrázek 3).

Víte někdo z vás co s tím mám dělat? Nebo musím přeinstalovat celý firewall? :(*zed*

Děkuji za každou odpověď. :)

Firewall Comodo - Nelze aktualizovat

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
30.01.10 16:00
hodnocení

Obrázek 2

Firewall Comodo - Nelze aktualizovat #2

pepyk93*
30.01.10 16:01
hodnocení

Obrázek 3

Firewall Comodo - Nelze aktualizovat #3

pepyk93*
hodnocení

Promiňte,ale to mi opravdu nikdo nedokáže odpovědět...? *plac*

Je to pro mě docela dost důležité,protože nevím,jak moc ,,je to vážné".Prosím vás o odpověď.

Děkuji.

sondaw*

pepyku, jak moc je to vážné netuším, hledala jsem na netu i na anglických serverech, nic konkrétního jsem nenašla. Udělej kontrolu hijackthis

www.hijackthis.cz/

označ Do a system scan and save a log - vytvořený záznam pošli na viry.cz nebo PCHelp a požádej o kontrolu, může se údajně jednat i o nějaký rootkit. Popiš jim svůj problém a pokud v PC něco je, povedou tě krok za krokem k odstranění, nerada bych ti tu radila nějakou pitomost

pepyk93*
hodnocení

Děkuji,určitě zkusím.

No vážné nevážné :) tady se to řeší: translate.google.cz/...

Nečetl jsem to celé, možná je dobré tohle: translate.googleuserconte/...

Nicméně, aktualizuješ jako administrator?

Přinejhoršim comodo odinstaluj a stáhni+nainstaluj novou verzi

pepyk93*
hodnocení

I vám děkuji za odpověď.Co jsem jen tak zběžně prolétl očima ty odkazy,tak se mi zdá,že by to mohl být problém,řešící se na druhém odkazu...:)

Aktualizuji jak jako administrátor,tak i jako poweruser.Podle toho,kdy mi aktualizace nabídne.Ani jsem tomu teď nepřikláněl jakoukoliv váhu,zda aktualizuji jako admin nebo ne...*nevi*

To s tím reinstalem mě také napadlo,ovšem to jsem považoval až za poslední řešení...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]