Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace HP tiskarny na Windows7 bez CD

Od: american odpovědí: 3 změna:

čau, mam problem koupil jsem si novy notas už s nainstalovanym Windows7 a mam tiskarnu HP psc 1210 na internetu jsem našel ovladače ke staženi ale po instalaci tiskarna stejně nejela a instalačni CD je jen pro Windows XP,2000 a 98 a když jsem to zkoušel nainstalovat z CD psalo to že instalace je nemožna. Už nevim co dělat prosim o každou radu diky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

0x

Windows 7 mají ovladače k této tiskárně automaticky v sobě, nebo je umí stáhnout z windows update. Nic nestahuj a neinstaluj z CD, ale nech Windows vyhledat ovladače automaticky na internetu. Pokud tam již máš nějaké jiné ovladače bude třeba je nejprve odebrat.

american
hodnocení

tak tiskarnu to našlo ale tisk nejede zkoušel jsem skener a ten jede bez problemu ale nevytisknu ani zkušebni stranku...mam HP psc 1210 vše v jednom ale při instalaci tiskarny jsem měl blizkou možnot HP psc 1200 kterou jsem volil. Neměl bych z HP stranek stahnout ovladače pro tu mou tiskarnu?

american
hodnocení

tak jsem ted zase rozjel tiskarnu ale nejede mi skener *smich* sakra jestli vite co stim poradte prosim

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]