Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč vypíná windows defender?

Od: mana11* odpovědí: 12 změna:

Prosím o radu proč musím při každém spuštění počítače zapínat windows defender,mám vše nastavené jak radí v nápovědě pro windows,ale pokaždém spuštění PC hlásí že je vypnutý a musí se zapnout znova.Děkuji.

doplněno 30.01.10 20:48:

Ještě se chci zeptat jestli je možné,že to vypíná z důvodu instalování nového antivirového programu (microsoft security essentials),který windows defender nepotřebuje?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*A jak radí nápověda windows?

mana11*
hodnocení

tak aby to fungovalo,prostě mám to všechno nastavené aby to jelo,ale furt to vypíná,začlo to až ted když jsem si změnil antivir

vosikac*

Jaký máš antivir?

Já v defendru nikdy nic nenastavoval*nevi*

doplněno 30.01.10 20:47:

Máš nastaveno automatické spouštění v defendru?

mana11*
hodnocení

všechno mám nastavené i automatiku

doplněno 30.01.10 20:51:

microsoft security essentials

doplněno 30.01.10 20:59:

a začlo to vypínat,myslím, po nainstalování tohoto nového antiviru

vosikac*

Instaloval jsem Vistu cca před 2 měsíci a v Defendru jsem určitě nic nenastavoval.

Ten antivir byl součástí Visty že?

mana11*
hodnocení

já jsem taky nikdy nic v defendru neinstaloval,ale ted jsem to kvůli tomu že to blbne kontroloval a je to OK ale přesto to pokaždé musím zapínat ,tento antivir není součástí Visty

vosikac*

NENASTAVOVAL!:)

Jak se nahrál tak zůstal.

mana11*
hodnocení

no jistě když byl součástí Visty tak jsem s ním nic nedělal a fungoval ani jsem o něm nevěděl až ted začal vypínat tak proto to nechápu a ptám se kde se dá...

vosikac*

Ještě se zkusit odpojit od sítě,vypnout antivir a vypnou a zapnout PC.Nedělá-li to ten antivir.

mana11*
hodnocení

jo zítra to zkusim a dám vědět,dík musím končit

doplněno 31.01.10 10:40:

odpojil jsem to od sítě a dělá to furt

mana11*
hodnocení

tak jsem jinde zjistil že se to spolu hádá a defender je proto vypnutej

vosikac*

*jasne*Takže volba jiného antiviru a je to v pohodě?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]