Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu proč musím při každém spuštění počítače zapínat windows defender,mám vše nastavené jak radí v nápovědě pro windows,ale pokaždém spuštění PC hlásí že je vypnutý a musí se zapnout znova.Děkuji.
doplněno 30.01.10 20:48:Ještě se chci zeptat jestli je možné,že to vypíná z důvodu instalování nového antivirového programu (microsoft security essentials),který windows defender nepotřebuje?
tak aby to fungovalo,prostě mám to všechno nastavené aby to jelo,ale furt to vypíná,začlo to až ted když jsem si změnil antivir
Jaký máš antivir?
Já v defendru nikdy nic nenastavoval
Máš nastaveno automatické spouštění v defendru?
všechno mám nastavené i automatiku
doplněno 30.01.10 20:51:microsoft security essentials
doplněno 30.01.10 20:59:a začlo to vypínat,myslím, po nainstalování tohoto nového antiviru
Instaloval jsem Vistu cca před 2 měsíci a v Defendru jsem určitě nic nenastavoval.
Ten antivir byl součástí Visty že?
já jsem taky nikdy nic v defendru neinstaloval,ale ted jsem to kvůli tomu že to blbne kontroloval a je to OK ale přesto to pokaždé musím zapínat ,tento antivir není součástí Visty
no jistě když byl součástí Visty tak jsem s ním nic nedělal a fungoval ani jsem o něm nevěděl až ted začal vypínat tak proto to nechápu a ptám se kde se dá...
Ještě se zkusit odpojit od sítě,vypnout antivir a vypnou a zapnout PC.Nedělá-li to ten antivir.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.