Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Avast + Spyware Terminator?

Od: paboz® odpovědí: 2 změna:

Zdravím.
Na pc dlouhodobě použivam avast žadne problemy s nim nemám.
Mužu současně využivat služeb Spywarw Terminator i s jeho rezidentnim štítem u avastu ho mám spuštěn? Mělo by to nějaké výhody nebo by to spiš přinesslo problem.
Krom avastu použivam advancedsystem care u něj využivam pravidelně denní sken občas pak spouštím reg cleaner.
aktualizace mam vyple z pochopitelných duvodu muj OS xp již mám 5 let za tu dobu jsem proved asi 3x reinstalaci.
Z vaších strnek jsem se loni dozvěděl o programu secunia PSI od té doby ho mám v uživatelské verzi mi piše v Pc nejsou žadne nezabezpečené programy.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

2x

Kamarád používal Avast s rezidentně spuštěným SpyTerminatorem bez problémů. Rezidentně ST nefunguje jen na 64bit verzi

Každý z programů detekuje jinou skupinu infiltrací a každý z nich má jinou databázi, ST je vhodným doplňkem antivirových programů

papucok*
hodnocení

0x

Používám Avast 5 pro a zabezpečuji IObit pro.Funguje bez problémů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]