Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WIFI internet - heslo

Od: nikola4414 odpovědí: 8 změna:

Ahoj, mohl byste mi někdo pomoct? Dostala jsem wifi router a nejdířv mi to vůbec nešlo, ale to jsem zjistila, že je to IP adresou. A teď když dám vyhledávat dostupnou sítť, tak mi tu mojí síť najde, ale chce to po mně heslo.. který já nevim. V krámě mi řekli jen at tam zadám jedno slovo a spárovat.. Jenže nevím, jestli je to to heslo. A jestli je, tak mi to nejde.. :( Už se nad tím mučím víc jak 3 dny.. nevíte čím by to mohlo být? A jak teda zjistit to heslo? :(

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nikola4414
hodnocení

Jo a když zkouším dát OPRAVIT chybu v pc, tak mi to napíše - Prot toho připojení není povolen protokol TCP/ IP.Nelze pokračovat.. :(

celp*
hodnocení

0x

Jste přihlášená jako administrátor?Jaký je to přesný tryp routeru?

doplněno 30.01.10 09:33:

Máte nastavení od providera?

nikola4414
hodnocení

Všechno mi nastavila ta paní v krámě. Že prý mám dát jen ZÍSKAT ADRESU IP automaticky a to i u notebooku. Mám to všechno nastavený a pořád to nejde. Jsem přihlášená pod tím jménem, které mi dala.

nikola4414
hodnocení

Typ routeru: Linksys 54Mbps Wi-fi Router WRT54g2-RM, CSV01HBJ8252

juvla*
hodnocení

0x

Jestli ti jde jen o heslo stáhni si program Wirelesskeyview a ten ti ho přečte.

nikola4414
hodnocení

Zkusim to.. díky..:)

nikola4414
hodnocení

Tak mi to žádnej klíč nenašlo.. :( Tak to teda nechápu, proč to nejde..

hodnocení

0x

Přihlaš se na router, vlez do nastavení wifi a tam budes mit asi WPA2-psk a políčko pre-shared key. Tam doplň heslo které si zapamatuješ a zadáš až ho po tobě bude chtít při připojování na wifi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]