Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak synchronizovat sciphone s PC

Od: zuko® odpovědí: 4 změna:

Prosím poradí někdo jak synchronizovat SciPhone i9+ s počitačem.Nemožné ho zobrazit v iTunes.Nebo kde sehnat na netu ovladač pro MT6225.Ten co jsem našel nefunguje.Kdo má s tím zkušenost prosííím o radu. S pozdravem Zuko

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

michalll*
hodnocení

5x

Radím to tady v mnoho tématech Sciphone, tohle je lepší řešit přímo na stránkách Sciphone: www.sciphone.forumczech.com;)

nelka12

Ahoj pls ty uz s telefonem asi umis dobre chci se zeptat jak jde sciphone pouzit jako web camera.Nejak mi to nefacha. odpovez na e-mail nelka12@seznam.cz dekuji.

hodnocení

Jako kameru jsem to ještě nezkoušel,když tak dám vědět anebo opačně kdyby jsi náhodou nato přišla.

hanher*
hodnocení

0x

Pokud Vám jde jen o např.nahrání písniček, stáhnutí fotek, apod. , nebylo by jednodušší řešit tuto situaci čtečkou karet?

Je to pohodlnější, a jednodušší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]