Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení routeru

Od: stipa* odpovědí: 8 změna:

Chtěl bych se zeptat na připojení routeru-mám staronovej router od kámoše s jeho heslem a potřeboval bych ho připojit na pc tak, abych se mohl připojit na net i s notebookem-přes wifi. Je to dsl-g664t - když zadám do prohlížeče 10.0.0138 tak se mi ta registrační stránka nezobrazuje...

Předem díky za rady

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Doporučuji ti udělat reset modemu a pak začít s konfigurací.

Stránka se ti nezobrazí, protože máš pravděpodobně na svém PC síť v jiném rozsahu adres.

stipa*
hodnocení

už sem to zkoušel dřív a stránka se mi zobrazila, ale nevěděl sem si rady s tím heslem... co pro mě bude znamenat reset modemu?

alf*

reset bude znamenat, že se ztratí veškerá nastavení a uvede se do továrního. Pokud nemáš stejného poskytovatele jako kámoš tak stejně budeš muset nastavit podle svých podmínek a to může za jistých okolností platit více či méně i když budeš mít stejného. Takže asi o nic nejde. Stejně pokud Ti neřekl heslo a pokud měl nastavené nějaké zabezpečení, filtrování ... tak to stejně budeš muset všechno překopat.

stipa*
hodnocení

heslo toho kámoše bych věděl-je to jeho telefoní číslo, ale několikrát zopakovaný a nevim kolikrát-říkal, že tenhle typ routeru má pro heslo určitej počet znaků.. , ale vzhledem k tomu, že ta stránka s heslem nanabíhá bude asi reset jidiná možnost

pokud ho nikdo neměnil tak bývá jméno a heslo většinou stejný, admin

hodnocení

0x
Zkus napsat do prohlížeče místo 10.0.0138 tohle 10.0.0.138 pak se tě to zeptá na jméno a heslo.

rostan007
hodnocení

0x

Doporučuji reset routeru a následnou konfiguraci . Nevím, jestli je to překlep, ale ta IP má být 10.0.0.138 , ne 0138

stipa*
hodnocení

byl to překlep... a reset se udělá tak, že jen zmáčku resetovací tlačítko a hotovo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]