Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat na připojení routeru-mám staronovej router od kámoše s jeho heslem a potřeboval bych ho připojit na pc tak, abych se mohl připojit na net i s notebookem-přes wifi. Je to dsl-g664t - když zadám do prohlížeče 10.0.0138 tak se mi ta registrační stránka nezobrazuje...
Předem díky za rady
Doporučuji ti udělat reset modemu a pak začít s konfigurací.
Stránka se ti nezobrazí, protože máš pravděpodobně na svém PC síť v jiném rozsahu adres.
už sem to zkoušel dřív a stránka se mi zobrazila, ale nevěděl sem si rady s tím heslem... co pro mě bude znamenat reset modemu?
reset bude znamenat, že se ztratí veškerá nastavení a uvede se do továrního. Pokud nemáš stejného poskytovatele jako kámoš tak stejně budeš muset nastavit podle svých podmínek a to může za jistých okolností platit více či méně i když budeš mít stejného. Takže asi o nic nejde. Stejně pokud Ti neřekl heslo a pokud měl nastavené nějaké zabezpečení, filtrování ... tak to stejně budeš muset všechno překopat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.