Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Torrenty

Od: lomaks* odpovědí: 4 změna:

Nevíte prosím někdo, jestli by mi mohlo na síti v práci fungovat stahování torrentů,

když tu nejde ICQ, Kazaa apod?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

styx*
hodnocení

0x
je to dost nepravděpodobný. ale stejně bych to zkusil.

hodnocení

0x

Docela si koleduješ, tebe bych od toho netu rovnou odstřihl *bzum*

Určitě to nepujde- budou blokované porty a i kdyby náhodou ten konkrétní nebyl tak si piš že je to všechno v logu a dříve či později na něj admin mrkne *smich*

lomaks*
hodnocení

Samozřejmě bych byl opatrnej, nic velkýho tahat nechci, spíš jde o to, že by šly stáhnout věci, který jsou jinak placený. No ale zkoušel jsem to a vypadá to, že to opravdu nejde. Díky.
Mno to je právě to co jsem řikal,myslíš že by si firma vzala na triko tahání warezu? To by to byl asi špatnej admin nebo moc benevolentní firma *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]