Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stáhnute video se sekne

Od: peta* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den , mám dotaz.Stáhl jsem video které bylo zabalené v RAR tak jsem ho rozbalil dal jsem příslušné heslo ,ale po zapnutí se mi video sekne po 58 vteřinách a přitom má asi 1,7 GB.Nevíte co s tím mám dělat?Díky za pomoc!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pearmonik*
hodnocení

0x

zkus ho posunout jestli hraje dal, pokud si uz nezkousel, nekdy se stane ze je vadna jen mala cast a dal uz jede, jinak stahnout asi znovu :)

peta*
hodnocení

právě že už jsem ho stahoval 2krat a posunoval se to a sekne se cely player...nevim si s tím rady:(

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Jaký používáš player?

Pokud ho ještě nemáš,zkus tento:

stahuj.centrum.cz/...

peta*
hodnocení

mám KM player...takže tím to taky nebude...už jsem si na těch videích několikrát vylámal zuby ,několikrát se mě stalo to samé...

jirbar*

Zkus video "prohnat"tímto

stahuj.centrum.cz/...

Udělej si nejdřív kopii

peta*
hodnocení

dám to tam ale nic to nedělá...není to jen na formáty AVI?

jirbar*

Je to tam jasně napsané, že to je na AVI. Většinou se dá předpokládat, že stažené je AVI. Pokud máš něco jiného tak nevybočíš z průměru poskytování informací. Z každého, aby se to tahalo jak z chlupaté deky. Tedy ať máš cokoliv, tak to zkus třeba zkonvertovat na AVI a třeba se to spraví.

peta*
hodnocení

a doporučíš mi nějaký konventor?nejak se v tom nevyznam...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]