Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přístup k souborům ze strašího OS

Od: tommy1000000* odpovědí: 1 změna:

Dobrý večer,

mám dotaz, který bych potřeboval vyřešit. Při práci s PC se nepovažuji za lajka ale i tak mi některá fakta unikají. Jde o to že při současném provozování 2 OS od MS na jednom PC se nedostanu k souborům které mám v druhém OS. Jde o situaci, kdy jsem měl dříve win XP a na druhý disk jsem naistaloval win 7, oba systémy mi fungují ale když se chci dostat z win 7 k souborům, které jsou ve win XP pod uživatelským účtem tak bohužel neuspěji. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? S něčím podobným jsem se setkal při současném provozování MS Windows a Linuxu, ale tam jsem uspěl. Bohužel si už nevzpomenu jak. Předem všem děkuji za rady.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nu já osobně bych nastavil práva k těm adresářům. Jako administrator to neni problém a pokud bude zádrhel tak převzít vlastnictví a pak už to půjde. Problém ale je pokud jsi nechal profil šifrovat, to je pak průser ;)

Nicméně nějak nejsem zastáncem mít vše uložené v profilu uživatele :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]