Nejste přihlášen/a.
Zdravím,může mi někdo poradit proč mi nejde otevřít nic na facebooku kromě hlavní stránky.Pokud si chci přečíst zprávy nebo jít na profil nic se mi nezobrazí.Díky moc všem Olina
Dneska mi celý den na FB taky nic nejde kromě hlavní strany,když na cokoliv kliknu tak se mi zobrazí jen bílá stránka,tak by mě to zajímalo proč to nejde
Myslím byste se měli obrátit na nějakou podporu nebo fórum přímo na FB, těžko vám tady někdo řekne, proč FB opět nefunguje. Píšu "opět", protože působím na několika fórech a problémy s FB jsou pomalu denní záležitostí. Určitě existují fóra podobná těm pro problémy s počítačem, ovšem potíže FB nemají většinou žádnou souvislost s poškozeným PC, jde o problém serveru. Víc vám asi těžko řeknu, osobně mi FB nesmí do PC a je zařazen mezi spamem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.