Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi nejde nic otevřít na facebooku?

Od: facebook odpovědí: 4 změna:

Zdravím,může mi někdo poradit proč mi nejde otevřít nic na facebooku kromě hlavní stránky.Pokud si chci přečíst zprávy nebo jít na profil nic se mi nezobrazí.Díky moc všem Olina

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

2x

*jasne*Mladýmu nešli hry na FB,ale po restartu PC bylo vše v pořádku.Stáhl jsem CCleanera a vyčistil co se dalo a zatím v pohodě.Stávalo se to především v odpoledních a večerních hodinách...

krulis*
hodnocení

0x

Dneska mi celý den na FB taky nic nejde kromě hlavní strany,když na cokoliv kliknu tak se mi zobrazí jen bílá stránka,tak by mě to zajímalo proč to nejde*nevi*

sondaw*

Myslím byste se měli obrátit na nějakou podporu nebo fórum přímo na FB, těžko vám tady někdo řekne, proč FB opět nefunguje. Píšu "opět", protože působím na několika fórech a problémy s FB jsou pomalu denní záležitostí. Určitě existují fóra podobná těm pro problémy s počítačem, ovšem potíže FB nemají většinou žádnou souvislost s poškozeným PC, jde o problém serveru. Víc vám asi těžko řeknu, osobně mi FB nesmí do PC a je zařazen mezi spamem

celp*
hodnocení

0x

Zdarec.Chyba serveru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]