Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dneska jsem měla zapnutý PC, z ničeho nic se mi sekl a po restartu už nenajel. Monitor funguje. Jen jakoby hučí mechanika, pc svítí, ale na monitoru je signal cable disconected a ani klávesnice ani neblikne. Nejde ani vypnout, musím použít zadní tlačítko. Zdroj mám měněný minulý měsíc. Jsem bezradná.Díky
Chce to postupně vyloučit komponenty PC, záleží na tom, zda si sama troufneš: Vypojit vše, co není potřebné pro základní naběhnutí PC, tedy nechat pouze zapojené do základní desky: Procesor, 1x paměť, zdroj a grafickou kartu. Vnější periferie žádné. Potom zkusit pustit. Pokud půjde, postupně připojovat disk, mechaniku atd. a najít vadnou komponentu/periferii. Pokud nepůjde, vypojit zdroj, pustit mimo PC a proměřit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.