Nejste přihlášen/a.
Ahojky.Jdu k vám na radu. Mám IE 7, mám text zvětšený na větší, jenže na některých stránkách to mám pak ještě o něco větší než v normálu.A když si to tu zmenším aby to bylo OK,tak zas na dalších stránkách to musím znova zvětšovat. Teď jsem začala kvůli tomu používat i Mozillu a ta mi na těch stránkách šlape v pohodě. Nevíte čím by to mohlo být? Děkuji.
já si myslím, že je to interpretací html kódu jednotlivými prohlížeči a (ne)uměním některých tvůrců psát validní kód. Stačí když se podívám na zdejší úvodní stránku v MSIE a FF a jsou vidět rozdíly. Třeba MSIE mi nezobrazuje ikonu nové tam kde jsou nové příspěvky.
Děkuji za odpověď, ale nejsem z toho nějak chytrá a hlavně nevím, jak to opravit či si to předělat. Dřív mi to totíž i na IE šlo v pořádku a najednou je to nějaké větší. Třeba koukám na stránky z hokeju a skóre mám napsané spíš pod sebou než vedle sebe a když si ty stránky zmenším,aby to skóre bylo v pohodě,tak zas když se vrátím na hlavní stránku, mám ji zas hodně zmenšenou,takže si ji musím opět zvětšit. Taky mi to dělá diskuze na Dámě. Ale když tam jdu přes Mozillu,tak je vše v pořádku.
to že to šlo dříve může být tím, že tvůrce stránky předělal.
Co tohle jakpsatweb.cz/... vyjasní to trochu v čem je problém? Nebo tohle.
Dejte odkazy kde to nefunguje, pokud je to kódem tak se s tím krom stížnosti u správce webu nedá dělat nic.
Zkuste vložit odkaz kde to nefunguje validator.w3.org/... a kliknout na check.
Musím vám opět poděkovat za vaší odpověď i čas. Bohužel anglicky neumím,tak jsem si to nechala úpřeložit přes google ,myslím tu stránku - validator.w3.org/... a zjístila jsem,že jedna stránka by měla být v pořádku, nehlásilo to tam žádnou chybu, ale u ty Dámy, tam těch hlášení bylo požehnaně. Jenže nevím co s tím. A jak to že to třeba Mozilla taky nedělá? Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.