Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet od U:fona

Od: irrina odpovědí: 10 změna:

Má někdo zkušenosti s internetem 3G mobilní internet od U:fona? Doporučujete pro domácí použití?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevím co je 3G, ale synek používal "fofr internet" asi za 580 Kč měsíčne. Kde nic nením a potřebujete mobilní připojení asi vhodné. Teď už má jiné (na komíně cosi) a běhá po bytě bez kabelu.

irrina
hodnocení

a co používáte Vy a za kolik?

irino, jejda, to já vám raději popíšu. Na střeše mám něco, pak kabel na půdu, tam opět něco a přiveden napětí.

Dolů kabel do poče Platím 300Kč a chodí to 2-3 mega něčeho

Zkusím to, mám vifinu?

Střed Pardubice

irrina
hodnocení

dÍKY ZA ODPOVĚŠ, TO JE DOBRÁ CENA, to bych taky brala a co je to za poskytovtele?

hepcziiik*
hodnocení

0x

Kamarád mimozemšťana měl a nadával na něj kudy chodil. jakmile to šlo, zrušil to. Pomalé, nestabilní, příšerné. zadarmo drahé... a to bydlel v místě se silným signálem...

perda*
hodnocení

0x

Pokud tím "domácí" je myšleno "internet na doma" tak je zbytečné platit pomalé a drahé připojení přes mobilního operátora. Sáhni ideálně po kabelu, nebo wi-fi.

irrina
hodnocení

Kabel u nás není možný a co přsněji přes WI-FI v Praze?

jimeo

Wifi je bezdrátové zařízení pro přenos dat (internetu) - přesněji. V Praze je mnoho možností se připojit (mnoho poskytovatelů) z paměti nevím, ale pokud chcete internet bez kabelu a váš počítač WIFI (většinou u notebooků je) funkci podporuje je výhodnější tato možnost. Jednoduše poskytovatel internetu nainstaluje na váš dům-byt přijímač (něco jako satelit, ale může být i velký třeba jen jako dlaň) poté vám přivede k první elektrické zásuvce kabel od tohoto satelitu tam dá krabičku a nastaví váš počítač na příjem. Pokud je signál od operátora dost silný (málokdy) tak "satelit" není třeba. Sílu signálu lze u WIFI změřit pomocí programů, za předpokladu že máte počítač s WIFI.

Pokud počítač nemá WIFI lze to taky řešit, ale bez kabelu pak už je výhodnější nějaký z mobilních operátorů (t-mobile-O2), ale i v tomto případě dostanete přijímač s kabely nebo v lepším případě do noteboku kartu pro příjem internetu.

Já osobně mám internet tzv. přes WIFI - satelit u antény na střeše - vysílač na půdě a příjem internetu po celém bytě bez problémů - počítač máme notebook s WIFI.

Mapa pokrytí se dá na inernetu také pořídit a to nejjednoduším způsobem - napsat email poskytovateli, který je vám nejblíž a je nejlepší...

pu®
hodnocení

0x

Psala jsem už kdesi jinde tady na poraďte, v Praze zkuste airwaynet (www.airwaynet.cz). Máme to nejmenší a nejlevnější připojení a až na občasný výpadek funguje bez potíží. Pohledejte v otázce "nemůžu změnit providera" nebo tak něco..

hodnocení

0x

Pro domácí použití ho moc nedoporučím,ale záleží na vašich nárocích.Já mám doma kabel a na cesty předplacenej ufon-to mi plně vyhovuje.V dnešní době online videa to je málo.(koukám často na hokeje)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]