Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Film nejde spustit

Od: hodinovka* odpovědí: 5 změna:

Prosím o radu, po stažení filmu z "uložto" (750 MB) nejde spustit přehrávání. Tři hodiny stahuju a nic z toho. Kde je "zakopaný pes". Poradí mi někdo? Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

2x

Jaký je formát filmu? Máš nainstalované kodeky nebo přehrávač, který má svoje vlastní? (VLC, KMPlayer)

hodnocení

1x

Mněl jsem taky takový problém.Stahl jsem si VLC media player portable a přehraje to všechno. A hlavní je to že se to nemusí instalovat. Rozbalít a hrajem.

hodnocení

0x

A zobrazí se nějaké hlášení? V čem to přehráváš?

andromeda*
hodnocení

0x

čeče zaprve potrebujes vedet jaky format-jestli to neco nerusi a taky mit kodeky na prehravac a spravny napr:bsplayer ja mam nero 7 a tam je prehravac tak...:)

swenhakon*
hodnocení

0x

Zkus Media Player Clasic - Home cinema. Tohle jede úplně samo a zvládne skoro všechno, i poškozený soubory.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]