Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování a dokončení

Od: macek* odpovědí: 3 změna:

dobrý večer mám problem se stahováním filmu.když se mi film ztáhne ráda bych si otevřela složku ale nejde na to kliknout jen na ukončit.dole vlevo mám při veškerých stahováních vždy napsáno (dokončeno na stránce se vyskytla chyba)ale na té stránce mi stahování normálně jde můžete mi někdo poradit co s tým dělat děkuji moc všem dá se to nějak změnit aby se mi to neukazovalo a vše mi šlo bez potíží

doplněno 26.01.10 20:00:

ještě bych prosím chtěla doplnit že po stáhnutí mi běží ověřování pak mi to zmizne a naskočí(a nevím kde mám správce souboru najít) mi tam media player po kliknutí a zvětšení okna mi pak začíná běžet film a mám po stáhnutí a nevím co dál

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Nevím přesně jak film stahujete, většinou to dá volbu "uložit" a zeptá se to kam. V případě úspěšného stažení to je v místě,které určíte a odsouhlasíte. A tím to už máte ve svém počítači a můžete dále "bádat", čím to spustit...

pepyk93*
hodnocení

0x

Nebylo by možná od věci přiložit nějaký screenshot...;)

sondaw*
hodnocení

0x

Podle tvého ne celkem jasného popisu stahuješ ve Firefoxu? Dole v liště vidíš průběh stahování (pokud máš povoleno), po stažení se u hodin objeví, že byl soubor stažený. Když na ten oznam klikneš, otevře se správce stahování, kde probíhá ověřování antivirovým programem

Správce stahování najdeš v Nástroje>Správce stahování

Jinak si nastav co potřebuješ přes Nástroje>Možnosti>Hlavní - můžeš si označit, zda se má zobrazit správce při začátku stahování

Označ si Uložit všechny soubory do>přes Procházet najdi v PC složku, do které chceš stahovat (nebo si vytvoř svoji) a tam všechno stažené potom i najdeš

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]