Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
výše uvedená funkce by se údajně měla (podle manuálu) nacházet ve složce Organizovat a já ji tam jednoduše nemám. Poradí mi někdo? Děkuju
Napadá mne,zde třeba nemáte starší verzi tohoto programu?
Zkuste se podívat do napovědy - F1
To je vlastně jen další manuál, ale ano i tady stojí:
Více označených souborů je možné přejmenovat v dialogu, který získáte volbou Organizovat | Hromadné přejmenování [Ctrl+Shift+Q] z nabídky okna Průzkumník.
To bych se uklikala, ale nic.
Program je originál, byl přiložen k pc, takže bych nečekala žádnou levotu. Ale jednoduše není :o( Nebo mám nějaký deficit.. :o)
Ale díky za snahu.
Jestli jsem to dobře pochopil, tak funkce hromadného přesměrování Vás pošle na Windowsového Průzkumníka?
Jsem trošku ze staré počítačové školy, kdy největším výdobytkem systému DOS pro manipulaci se soubory byl Norton Commander. Od té doby jsem postupně přešel na Total Commander, u kterého stále spokojen zůstávám. A zrovna funkci Hromadného přejmenování má myslím, téměř dokonalou ( www.ghisler.com shareware) a stále vylepšovanou. Pokud netrváte přímo na vyřešení Vašeho problému, doporučuji ho "obejít"tímto.
Nene, Zoner se automaticky otvírá v tzv Průzkumníkovi, takže různá okna s náhledy a podobně. Pak se dá přejít do Editoru nebo Prohlížeče (jednotlivé fotky). V podstatě je Průzkumník velmi podobný Total C., jen nabízí i miniaturní náhledy ..Já jsem byla zvyklá na Zonera 10, hromadné přejmenování mi vyhovovalo právě tam - aha teď vidím, že jsem se přepsala a uvedla do hlavičky Zoner 12, on je to Zoner 11, ale to je nejspíš jedno.
Nicméně také děkuji.
Hezký večer.
Otevřte si nějaký obrázek v ZPS. Po stisku klávesy "enter" se dostanete do průzkumníka. Tímto je myslen průzkumník ZPS. Vyberte obrázky buď držením klávesy "Ctrl" a klikáním myši, nebo všechny podržením kláves "Ctrl" "A". Až budete mít vybrány obrázky které chcete přejmenovat, postupujte následovně:
Nahoře v liště budete mít záložku Organizovat / Hromadné přejmenování. Nebo prostě stisknout najednou klávesy "Ctrl" "Shift" "Q".
Jinak opravdu je lepší a jednodušší provádět přejmenování souborů (ne jen obrázků, ale i třeba hudby, či filmů) v programu Total Commander.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.