Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký program na blokování stránek

Od: lacike* odpovědí: 7 změna:

cawko potrebujem program na blokovanie stranok

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Trochu se rozepiš. Máš na mysli zakázat, aby se stránaka nedala zobrazit ve Tvém počítači?

lacike*
26.01.10 17:56
hodnocení

presne to

pravdomluvny*

Mrkni sem:

C:WINDOWSsystem32driversetc

soubor hosts otevři třeba v poznámkovém bloku a tam máš návod.

alf*
hodnocení

0x

dceři jsem s velkým úspěchem (ona to možná tak nevnímá) nastavil na jejím ntb opendns.com/...

pravdomluvny*

To je dobré! Tvoje dcera je jistě celá bez sebe, jakého má počítačově gramotného taťku! :)

doplněno 26.01.10 18:50:

Škoda, že já to nemám komu zablokovat kromě sobě samému...

alf*

to nevím, neříká nic, ale když jsme jednou kouknul do historie a ukázal to ženě tak jsme se skoro červenali. Že prý ve škole to říkal xy tak si to hledala. A to bylo tuším ve druhé nebo třetí třídě. A je klid. Nejdříve jsem pokukoval po různých programech zmíněných myslím níže, ale to je zase instalace, zasvinění systému, nutno asi aktualizovat, tohle mi přišlo geniálně jednoduché. A pokud jednou snad začne šťourat tak je tu třeba gpedit.msc a má zas dlouho co študovat co se to stalo.

pepyk93*
hodnocení

0x

Programů existuje opravdu hodně,zde je malý výčet :

slunecnice.cz/...

slunecnice.cz/...

slunecnice.cz/...

stahuj.centrum.cz/...

stahuj.centrum.cz/...

stahuj.centrum.cz/...

stahuj.centrum.cz/...

Snad si vyberete...

A nezapomínejte,že se to dá lehce obejít hned několika způsoby...;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]