Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, již nevím, na koho se obrátit protože mně nikdo neodpoví na moji otázku. Mám notebook Acer Extensa 5620 ke kterému jsem obdržel instalační CD na Widovs 7. Při instalaci jsem se dopustil omylu a W7 jsem nainśtaloval omylem na serii 5630. W7 se nainstaloval ,ale zdá se mi, že některé funkce nejdou správně na př. když je vyžadováno uvedení výrobního čísla, zobrazí se jako neplatné. Jakým způsobem lze W7 odinstalovat a nainstalovat jej znovu? Děkuji za odpověď.Karfík
Ty jsi tam měl tedy 2 cd a každé má jiné ovladače? No každopádně windows se neodinstaluje, tedy se jedině maže a znovu instaluje. Zdá se že nemáš plnohodnoutnou instalačku ale jen nějaké image cd/dvd takže by mohlo stačit strčit do mechaniky cd/dvd a nechat provést znovu instalaci, ale s formatovanim disku a tedy odstraněním té staré instalace
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.