Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zkopírovat oblíbené z Firefoxu na Chrome?

Od: 2874® odpovědí: 9 změna:

Ahoj jak zkopíruji oblíbené z prohlížeče mozzila na prohlížeč google? Díky moc Tom

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Google nenabizi import?

hodnocení

0x

2874,

zkuste si najít přesně, co potřebujete třeba tady:

google.com/...

... třeba se hodí. ;)

V Mozile exportovat záložky (bookmarks) někam do htm.

V Chrome: Přizpůsobení a ovládání >> Správce záložek >> Nástroje >> Importovat záložky (kam jste je uložil z Mozily)

Přizpůsobení a ovládání u Chrome je vpravo nahoře za adresním řádkem - malý klíček se šipečkou.

... jde o jednodušší a konkrétnější vysvětlení. Samozřejmě je to na palec. *palec*

... ;)

hodnocení

0x

2874,

... jde to ale i takhle:

... klik na Přizpůsobení a ovládání ( tj. klíč na konci adresního řádku vpravo )

... klik na položku "Záložky byly synchronizovány" ... naskočí okno "Google Chrome Možnosti"

... v tomto okně ... klik na "Osobní údaje"

... a v novém okně dole "Data procházení" ... klik na "Importovat..."

... v naskočeném okně "Importovat záložky a nastavení" ... a z "Odesílatel" vybrat, ze kterého prohlížeče chcete záložky importovat do Vašeho prohlížeče Google Chrome

... z "Vyberte položku k importu" ... provést výběr položky pro import

... áááááááá ... už jenom klik na "Importovat" *nevi*

Jde o malinko složitější import, než uvedl "2874", .. ale uvádím toto záměrně pro možné využití i další službičky "Synchronizace s účtem" na Google, což není také k "zahození", ... ba právě naopak. *palec**hej*

... přeji příjemný a úspěšný den. ;)

... také díky. ;)

Pro toho kdo má účet u Google (g-mail) je synchronizace záložek samozřejmě nejlepší řešení. Obávám se ale, že většina použije řešení normálního importu záložek, a teprve později objeví výborná řešení Google.

jamaca,

... úplný souhlas.

Pro mne je to celkem nedávno získaný nový poznatek, takže jsem jej jenom chtěl dát dál ... k možnému využítí ( ... pokud by o něj měl kdokoliv zájem ). *nevi*

Samozřejmě rychlejší variantou je ta Vaše, ... také ji občas využívám. *palec*

... s díky zdravím. ;)

Asi jste též uživatel g-mailu. Já si ho nemohu vynachválit. Bojoval jsem celkem marně se spamem a u g-mailu mám pokoj. Všechny e-maily mi vybírá g-mail. Ten odfiltruje spam téměř stoprocentně a uchovává ho měsíc ve složce spam. Už se mi asi 5x stalo, že se tam dostal normální e-mail, ale pořád je to nejlepší řešení.

S účetem u "googlu" nemám zatím nijak obrovské zkušenosti, ale čím dál víc se mi začíná líbit.

Ale víte, jak je to s tím zvykem ( který je železnou košilí ) ... a ono to chce také trochu víc času ( a také "chuti" ) na tu úplnou "přeorientaci" na g-mail.

Prostě zatím "hraji" na jistotu získanou delším užíváním jiného klienta, ... ale přijde den ... D! *hej*

Jinak jsem ale - zatím - velmi spokojený na vyhledávači GOOGLE CHROME. ... ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]