Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak skrýt program na liště?

Od: stamatousek odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,
potřebuji poradit neexistuje nějaký program, který dokáže skrýt právě otevřený soubor. Tzv. pokud bude třeba něco spuštěný aby to nebylo na liště vidět.
Děkuji za rady.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

nevím tedy o co přesně jde, ale nestačilo by Ti

stahuj.centrum.cz/...

pokud jsi ovšem logován tak Tě to nezachrání

stamatousek

Ten program je sice dobrý ale potřebuju to trošku jinak.

Př.: budu mít puštěnej word a třeba operu. Aby bylo když budu mít spuštěnej net aby dole na liště nebyl vidět word ale já ho měl otevřenej. jen bych se přepnul např. alt tab .

Tak to myslím.

Co takhle odemknout lištu? ;)

Pravým tlačítkem klikni na hlavní lištu a odfajfkuj Uzamknout hlavní panel.

Snad jsem pochopil,co si měl na mysli...*hi*

stamatousek

Já se asi neumím dostatečně vyžvejknout. Toto je dobré z tou lištou jenže to já vím. Já tořebuji aby tam ta lišta byla vidět ale na ní už nic. to znamená aby zpuštěný program nebyl vidět na liště.

sondaw*

Myslím, že to co chceš, nejde, už tady někde podobný dotaz byl, jestlis ho nedával ty. Zkoušela jsem to na Vistě, vždycky je v liště vidět

alf*

ale jo, už to chápu, řekni k čemu taková věc je dobrá, to by mě dost zajímalo a dám tip ;)

stamatousek

Nu, dobrý *smich*

no ve škole se to hodí když učite prochází mezi pc. Vždy když něco jiného vidí na liště tak začne ...

No jen mě to zajímalo.

alf*

aha, takže ne šéf ale učitel, ten má ale zrak. Proč neschováš celou lištu? Nebo on to projíždí Alt Tabem, to asi ne, no zkus tedy tohle pdaapps.org/... to dokonce umí, krom jiného skrýt ji programy v Alt Tab

Hide programs from the Alt-Tab list

Nezkoušel jsem, nechodí kolem učitel ani šéf, dej vědět zda to umí to co potřebuješ.

doplněno 26.01.10 18:30:

no ještě asi budeš muset mít práva, některé školní počítače neumožní instalovat či spouštět nechtěné programy.

stamatousek

Super maká to přesně děkuji alf *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]