Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji poradit neexistuje nějaký program, který dokáže skrýt právě otevřený soubor. Tzv. pokud bude třeba něco spuštěný aby to nebylo na liště vidět.
Děkuji za rady.
Co takhle odemknout lištu?
Pravým tlačítkem klikni na hlavní lištu a odfajfkuj Uzamknout hlavní panel.
Snad jsem pochopil,co si měl na mysli...
Já se asi neumím dostatečně vyžvejknout. Toto je dobré z tou lištou jenže to já vím. Já tořebuji aby tam ta lišta byla vidět ale na ní už nic. to znamená aby zpuštěný program nebyl vidět na liště.
Myslím, že to co chceš, nejde, už tady někde podobný dotaz byl, jestlis ho nedával ty. Zkoušela jsem to na Vistě, vždycky je v liště vidět
Nu, dobrý
no ve škole se to hodí když učite prochází mezi pc. Vždy když něco jiného vidí na liště tak začne ...
No jen mě to zajímalo.
aha, takže ne šéf ale učitel, ten má ale zrak. Proč neschováš celou lištu? Nebo on to projíždí Alt Tabem, to asi ne, no zkus tedy tohle pdaapps.org/... to dokonce umí, krom jiného skrýt ji programy v Alt Tab
Hide programs from the Alt-Tab list
Nezkoušel jsem, nechodí kolem učitel ani šéf, dej vědět zda to umí to co potřebuješ.
doplněno 26.01.10 18:30:no ještě asi budeš muset mít práva, některé školní počítače neumožní instalovat či spouštět nechtěné programy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.