Nejste přihlášen/a.
lidi kdys stahuju bohuzel v noci nejake filmy jde to aby ¨byl vyplej pc?nebo my dejte rtadu na nejaky program ktery by to udelal napriklad ve tri hodini rano chapete?abych nemosel vstavat a aby pc nezral eletriku ale oto tolik nejde ja ho mam v poko¨ji a mne by to rusilo pri spani a ve sklepe .. tam spat rozhodne nebudu jinak pls nejake rady by se mi hodili..dik lidi.
Chci se zeptat,jak starý máte PC.Opravdu dělá takový rachot,že kvůli tomu nemůžete spát?
Na stahování z ulozto.cz a podobných serverů mi byl před pár dny v této otázce : poradte.cz/... doporučen prorgam Free Rapid Downloader.Stáhnete ho například zde : sosej.cz/...
Co takhle nastavit stahování přes tento program,zamkout PC přes klávesovou zkratku WIN+L (PC bude pořád pracovat,nepřijdete o žádná neuložená data) a vypnout obrazovku.Tak by to nešlo?
doplněno 26.01.10 12:22:A pokud necháte jednu noc zapnutý PC tak snad tolik elektriky nesežere,nebo ano?
Vybodni se na takyradu od kubince, který se chce zviditelnit i od pepyka, který jako by nečetl co potřebuješ a nainstaluji si toto
či nějaký jiný v češtině
doplněno 26.01.10 12:55:Je tu nebezpečí, že pokud neodhadneš čas, tak Ti to stahování přeruší.
V tom případě bych radil použít nějaký stahovací program který sám umí vypnout PC po ukončení stahování. Možná i ten co o něm píše "pepyk", případně USDownloader ovšem nevím zda umí serwer ULOZTO.
Myslíš něco jako tohle slunecnice.cz/... No tak v tom případě nevim proč by sis vypnul stahování dříve, si to nastavim podle vytížení procesoru, aktivního okna (nevim zda to má zrovna tohle) nebo podobných kriterii.
Nicméně kubinec má pravdu, stahování filmů neni zcela legální, ale tady jde o program na vypnutí pc tak ok
Tos ještě nezažil, že prudce klesne přenosová rychlost a doba stahování se neúměrně prodlouží.
A tazatelka nepíše, že bude krást. Já přes ULOZTO provádím distribuci vlastní tvorby.
Takže domýšlivost Vám nesluší, pánové.
Pokud použiješ program Free Rapid Downloader, nemusíš instalovat nic jiného. V Nastavení>Automatické ukončení>volba Vypnout PC po dokončení stahování
Nakopíruj si do fronty všechno, co chceš stahovat, ověř, zda jsou na serverech soubory dostupné, nastav si výše uvedenou volbu a jdi spát. Ještě se mi nestalo, že by PC nebyl po stahování vypnutý
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.