Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opera nefunguje jak má

Od: nick1215 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mam Operu jako internetovy prohlizec a nedavno se mi sekla, spustil jsem ji znova a uz nefunguje tak, jak ma...nenacte se facebook, hry na superhrach nefungujou...zkousel jsem to cely preinstalovat, preinstaloval jsem i flashplayer, ale porad nic... Nevite prosim nekdo, cim by to mohlo byt?

Dekuji moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Sice jsi ji reinstaloval, tedy snad odinstaloval a znovu naistaloval ale cache prohlížeče bych řekl zůstala, v nástrojích ji tedy smaž a snad sedí ta reinstalace

hodnocení

0x
Operu nemusíš přeinstalovávat, v drtivý většině stačí smazat profil a pustit ji do čistýho profilu. Profil najdeš C:Documents and SettingsTVŮJ ÚČETData aplikacíOperaOpera není ještě na škodu smazat cache, to najdeš C:Documents and SettingsTVŮJ ÚČETLocal SettingsData aplikacíOperaOperaprofilecache4
navstevnik*

No ta cesta k profilu je vždy jiná, což záleží na OS. Třeba ve vistach je to jinak.

Co je profil a jak zjistit kde se nachází se dozvíte třeba zde: opera-prehliadac.com/...

Vám nepomůže reinstalace opery, jelikož i po odinstalaci v pc zůstane ten profil. A ten je právě většinou příčinou problémů. Proto je třeba resetovat profil (jak na to se dočtete v tom článku).

nick1215
hodnocení

Díky, už to funguje:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]