Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myš svítí ale nehýbe se

Od: huhla* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, mam takovej problém, když zapnu PC myš svítí ale je zamrzlá a vůbec se nehýbe, už jsem jí vypojil, zapojil, restart PC a nic, myslíte, že odešla myš, nebo se to dá nějak vyřešit. Díky moc za odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zkus se podívat dovnitř!

Myš svítí ale nehýbe se
hop®

Strejdo, to je důkaz, jak je člověk blbej a slepej, teprve teď jsem se na toho myšáčka podíval pořádně, posílám malý zanedbatelný plusíčko... *smich*

hodnocení

3x

Jaká myš? Běhala? Ano odejít mohla

Nebo odběhnout či se odbelhat, co :)

kiaransalee*
hodnocení

2x

Máte povolenou v Biosu myš přes USB? Popřípadě nahrané ovladače...

filipes*
hodnocení

0x

asi ti nějak zlenivěla

ale mě pomohlo resetovat počítač

papene*

Zamrzlá v tomhle počasí není divu.;)

hop®
hodnocení

0x

Zamrzlá myš nemůže odejít!

Ale v případě, že za stejných podmínek myška fungovala a po chvíli ne, tak jí asi rozmrzly nožičky (nebo lejzříčky)...

Co se ještě stalo mezi dobou kdy naposled fungovala a dobou kdy poprvé nefungovala? (Přemýšlej i nad nesmyslama - instalace programu, vytopili vás sousedi, utekl vám hladový křeček a ještě jste ho nenašli)...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]