Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zbytečné soubory ve složce Windows

Od: angelo* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mam rád čistý počítač bez zbytečných souborů, tak mě napadlo, jestli by nešly smazat takový modrý složky název je třeba $NtUnistallKB886186$ já si myslim že se vždycky votvoří když něco odinstaluju a jsou am zbytečně?

Přikládam screen.

Díky moc za odpovědi!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ne, to jsou odinstalace aktualizací windows. Starší můžeš smazat, ale nepujdou pak odinstalovat a nebo to umí i ccleaner

angelo*
hodnocení

ten screen je tady

angelo*
hodnocení

OK, díky odpověď, stejně se je furt bojim smazat :D , mam strach aby to pak chodilo, ten screen mi sem vložit nejde

Pokud ti nezavazí z důvodu nedostatku místa, nechej je tam. Pokud chceš místo uvolnit, smaž je, jestliže ti PC běží naprosto v pohodě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]