Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Web kamera - instalace

Od: kikinka169* odpovědí: 6 změna:

Prosím o radu jak mám nainstalovat web kameru na notebuku msi U100 vůbec ji nemůžu nikde najít děkuji za pomoc

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pearmonik*
hodnocení

0x

projdi si cd od notebooku tam musi byt nebo ho reklamuj pokud je jeste v zaruce

hodnocení

0x

Pkud nemáš nainstalovaný ovladač na kameru, najdeš ho zde:

msi.com/...

kikinka169*
hodnocení

Prosim tě potřebuji poradit trochu přesnějš je tam vše v angličtině a já tomu nerozumim dík moc

pravdomluvny*

Tam píšou, že webka nevyžaduje ovladač, pokud máš windows... tedy alespoň tak jsem to pochopil.

hodnocení

0x

Podívej, jestli webkameru systém vidí:

ovládací panely > hardware a zvuk > správce zařízení > zařízení pro zpracování obrázků > typ nebo značka webcam > poklepat > vlastnosti webcam > záložka_obecné - tam je napsáno jak wecam pracuje, záložka_ovladač, jaký je použit ovladač

Toto platí pro Visty, do angličtiny si to přelož, když preferuješ angličtinu i v OS.

luk*
hodnocení

0x

Ahojky Kiki :)

zmáčkni klávesu "FN" -drž jí a k ní zmáčkni klávesu F6

tak se kamera hardwarově zapne a windowsy jí už najdou a bude v nich vidět.

Měj se fajn

:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]