Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook v mobilu-online chat nejde?

Od: leaa* odpovědí: 14 změna:

Chci se zeptat,když mám internet v mobilu a jsem přihl. na facebook.com ale jaksi nemohu najít online chat..Dá se nějak nainstalovat?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pearmonik*
hodnocení

0x

se hodi vedet jaky mas prohlizec a mobil, na symbianu frci pekne opera mobile 10, v te vypadaji stranky skoro jak klasicky v opere, i kdyz facebook je pripad sam pro sebe,ten jede dobre jen v ie a firefoxu.

pepyk93*
hodnocení

0x

Jak již napsal kolega,potřebujeme vědět,co máš za internetový prohlížeč a za mobil.

Možná by ses mohla zkusit zaregistrovat na store.ovi.com/... a stáhnout si přímo aplikaci na Facebook do mobilu (Facebook klient do mobilu). ;) Já sám s touto aplikací bohužel žádné zkušenosti nemám,poněvadž se na založení účtu na Facebooku teprve chystám...

Ale dle mého názoru,ti chat na Facebooku na mobilu stejně nepůjde.To je skoro stejné,jako bys chtěla hrát na mobilu např. hry na serveru superhry.cz

Také ti to nepůjde,protože ty hry jsou vytvořeny ve FLASHi,který žádný (alespoň co já vím) mobil nepodporuje.S tím chatem na Facebooku to bude asi podobné.Nespíše je ten chat ,,vytvořen"v něčem,co mobil nepodporuje...

Asi se smiř s tím,že ti ten chat na Facebooku na mobilu nepůjde.Inu,mobil není počítač...

pearmonik*

mi ten chat v opere mobile jede a jinak flash je obcas na novych telefonech podporovany www.downloadsquad/...

doplněno 24.01.10 17:07:

jen mi to v 10tce nejede, asi musim na starsi nebo mam blby mobil :)

pepyk93*

To je dobře,že vám to jde.Určitě tu Operu mobile taky vyzkouším.Teď jde o to,aby i tazatelka měla mobil se Symbianem...;)

A s tím flashem jsem si právě nebyl jistý u těch nejnovějších telefonů...:)

Mimochodem,mě flash nejede...:(

doplněno 24.01.10 17:10:

To @pearmonik :

Co máte za mobil vy,mohu-li to vědět...? :)

pearmonik*

koukam na to a nejsem sam komu to nejede my.opera.com/... asi to jede jen na htc z obrazku, to si radsi pockam na novejsi verzi nez utracet za tak drahy kram

doplněno 24.01.10 17:12:

tady chce kazdy radu ale ze by napsal jaky ma os nebo mobil to uz nikoho nenapadne, na to se pak neda odpovidat

pepyk93*

Máte naprostou pravdu.Vzpomínám si,že ze stejných důvodů zavedli na jednom foru týkajích se mobilů,že KAŽDÝ MUSÍ MÍT V PROFILU VYPLNĚN SVŮJ MOBILNÍ TELEFON.Zde to asi nehrozí,že?

pearmonik*

to by chtelo sepsat desatero nez clovek polozi dotaz, tady by mobil nestacil

1. vlozte dotaz na google a projdete prvnich 5 vysledku

2. popiste dobre problem, odpovidajici nemaji zadne jasnovidecne ani jine nadprirozene schopnosti

3. opisujte pozorne zadani pokud vkladate ukol ze skoly

4. zvazte pouziti obrazku, nekdy rekne vic nez 1000 slov

... to je furt dokola *smich*

Nehrozí a hned ti řeknu proč:
Tohle je obecné fórum, každý by tedy musel mít napsaný jaký má telefon, počítač, notebook, monitor, televizi, rádio, auto, kolo, byt (barák) a mnoho dalšího pokud by jsi chtěl aby jsi tu měl komplet informace :) Předpokládá se že tazatel řekne to důležité v otázce, když ne tak se musíme vyptávat...
To co by jsi chtěl tak jde uskutečnovat pouze na forech specializovaných

Takže asi tak :)

leaa*
hodnocení

muj mobil je nokia 5530 xpressmusic...má wifi...:)

pearmonik*

to neni spatny mobil, zkus operu, 5530 neni sice uvedena mezi podporovanymi telefony ale mela by jet opera.com/...

pepyk93*
hodnocení

0x

Nebo by ses kromě uvedené Opery mobile mohla ještě zkusit zaregistrovat na těchto stránkách : store.ovi.com/... a zkusit tuto aplikaci : store.ovi.com/... ;)

doplněno 25.01.10 11:26:

Jen ještě doplním kolegu,Operu mobile si můžeš stáhnout i tak,že ve tvém internetovém prohlížeči na mobilu zadáš adresu : m.opera.com/next/ a vzápětí ti prohlížeč nabídne několik verzí Oper ke stažení,Opera mobile 10 beta 2 je uvedena mezi nimi...;)

dejv*
hodnocení

0x

getjar.com/... - nastavte si tip vašeho telefonu v pravém horním rohu a stáhněte, já to stáhl do pc a poté do tel. funguje to skvěle (icq, skype, facebook, twtter, widows live, Yaho, Google talk, AIM, MySpace...)

pepyk93*
hodnocení

0x

Zde : mynokia.cz/... máte srovnání několika ,,klientů"(oni to nejsou všichni tak úplně klienti,jako spíše způsoby,jak spravovat svůj účet) na mobil pro FCB. ;)

bmrojtoimc
hodnocení

0x
vtdrezrpizfujxo oqwnwkipmyirqhv.com/... [url=http://zijwznekjzubwin.com]clmsnrsmstoxhmq[/url]

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]