Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový notebook Asus se do 5 min. sekne

Od: olin* odpovědí: 5 změna:

Měsíc starý Asus X5DAB se mi do 5 minut po spuštění zcela sekne a to i přinouzovém režimu. Zkoušel jsem to přes HitJack ale je to čisté. Můžete někdo poradit? Dík.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jardab*
hodnocení

1x

Co je to "sekne"

Nový notebook Asus se do 5 min. sekne
pearmonik*

to je tez dobry dotaz :), nejlip kdyby tu dal i printscreen jestli se to sekne nejak zajimave, aspon bude videt jaky pouziva os. Proste nejlepsi to rovnou cele preisntalovat nez na 20 dotazu hledat problem a pak to stejne preistalovat *smich*

pearmonik*
hodnocení

0x

zkus ubuntu live cd, jestli to i s nim bude vypinat tak je chyba v hardwaru a muzes letet na reklamaci a jak ne tak preinstaluj windows nebo zformatuj cely pc aa melo by to jet

olin*
hodnocení

Mám win7 a sekne se tak, že nejde myš a klávesnice. Vždy je to za 4,5 minuty a už se to nerozjede. Nechce se mi to dávat na reklamaci - měsíc bez compu. Možná je to nějaká pitomost a máte s ní někdo zkušenost. Dík.

pearmonik*

si zalohuj pc a cely nahrej znova,to pomuze na 99%, to mas jestli za hodinku pokud nemas chytre vsechna data na plnem 1TB disku s windowsem a vyjde to ryhleji nez resit v cem je chyba a bez prblemu + nejdyl trva nahrat programy,ale to muzes postupne jak je budes potrebovat, ja je mam portable vetsinou takze mam o starosti min

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]