Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tisk obalů na MC kazety

Od: gymor* odpovědí: 9 změna:

Dobrý večer.

Potřeboval bych program na vytvoření a tisk obalu na MC kazety.

Díky za pomoc.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ahoj aj ja som to už riešil keď som potreboval obaly na MC kazety a tak som si ich vytvoril vo Worde kde už len dopíšem čo poterebujem a potom si následne vytlačím a vystrihnem do krabičky ak chceš môžem Ti poslať šáblónu vo Worde,pozri obrázok fidel

gymor*
hodnocení

Kdybys byl tak hodnej, tak mi tu šablonu pošli. Jinak obrázek nepřišel, nevadí.

Díky moc.

Pošli kontakt neviem kde Ti poslať tú šablónu

gymor*
hodnocení

Ahoj,

rudask (zav) centrum.cz

Dík.

ciganek

Zdravím,

mohl by jsi mi také poskytnout šablonu na obaly mc?

Sháním,sháním a nic.

Jestli jo,tak díky moc.Ani nevím,jak se Ti odměním.

Díky. jiri.ciganek@seznam.cz

Ja mám ešte lepší a super jednoduchý programík na tlač obalov CD,DVD diskov ak poznáš a máš tak vyskúšaj je to Popisovač CD 1.4.1 vari už ani jednoduchší ani nemôže byť na úpravu tlač a editáciu obalov do krabičiek, proste novšie verzie tohoto programu a iných ma neoslovujú, neviem ale ja ho používam už roky. Potom mám ešte na tlač a vystrihovanie papierových obalov na CD, DVD a volá sa PrintMan, fidel

gymor*
23.01.10 21:59
hodnocení

dík.

gymor*
hodnocení

Alfe, v těch odkazech jsem nic nenašel. Nebo jsem lama :)

Můžeš být konkretnější? Dík.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]