Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Padá mi hra a nevím proč

Od: ehelada* odpovědí: 6 změna:

zdarvim vsechny machry na PC, kdo mi pomuze bude machr. naistaloval jsem si hru "Return to Mysterious Island 2" jelami v pohode ale pak jsem pouzil zkratku Alt+Tab a hra se mi minimalizovala a to jsem chtel ale pak uz jsem ji nemohl rozjet protoze mi zmizela z panelu. Kdyz ji chci znovu spusti jen mi blikne monitor a hra uz nejde rozjet. Objeví se mi na vterinu v panel a zmizí. Zkousel jsem reinstall, obnovení systému ale nic nezabírá. Pomozte mi prosíííííííííííím

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kiaransalee*
hodnocení

2x

Start / Spustit / a napište: regedit / OK

Na záložce vyberte úpravy / Najít / a napište: Island 2

Tento postup vám vyhledá všechny klíče obsahující slovo a kombinace slova Island 2

No a odstraňovat, odstraňovat...

POZOR! *stop*jelikož klíče registrů jsou životně důležité pro chod vlastního operačního systému, nedoporučuji provádět svévolně jakékoli jejich úpravy, či změny. Je to pouze na vaše vlastní riziko! Potom se může stát, že neroschodíte ani windowsy.

Nejjednodušší by bylo nainstalovat nějaký čistící program, třeba wintools.net, ashampoo, a pod., které dokáží při odinstalaci programů i vyčistit registry od záznamů softwaru.

celp*
hodnocení

0x

A co správce úloh-Aplikace?

ehelada*
hodnocení

v aplikaci nic neni hra se tam ani neukaze

Když hru odinstaluješ, nezůstane něco po ní v adresáři, ve kterém byla? To by bylo záhodno taky smazat a případně se ještě podívat na registr.

ehelada*
hodnocení

jak se dostanu do registru? vim ze by to chtelo smazat i s registru ale nevim jak.

Měl by jsi smazat jen ty klíče, které souvisí přímo se hrou (jmenují se podobně jako hra). Můžeš pužít i některý z "čističů"registru, třeba CCleaner.

slunecnice.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]