Nejste přihlášen/a.
Chci dat pryc urcity program z panelu, ale ponechat ho zapnuty. Napriklad kdyz posloucham hudbu nechci aby mi tam prekazel winamp. Ale to byl jen priklad. Da se to nejak provest?
Diky
ve win7 eng to udelas sipeckou "show hidden icon-skryt skryte ikony" (vpravo od vyberu klavesnice, vlevo od hodin) das "Customize...-prizpusobit" a das "hide icon and notifications-skryt ikony a upozorneni" u programu ktery nechces at vidis, a kdyz ti nevadi vyskakovaci bubliny tak dej jen "show only notifications-ukazat pouze upozorneni". A pokud mas winXP tak si to mel napsat
Ale ja nemyslim notification area.
Dalsim prikladem je treba Word. Kdyz ho otevres, tak dole vidis prece tu zalozku. A ja chci aby ta zalozka byla jinde. Treba v tom Notification panelu, nebo proste jinde, nez dole uprostred.
Myslím, že to, co chceš nejde, aspoň na Vistě jsem to nenašla. Hledala jsem to tedy jen proto, že jsi položil tady ten dotaz, jinak by mne to nikdy nenapadlo, protože nevidím důvod, aby se mi to nezobrazovalo. Když mám na celé ploše otevřeno jedno okno a na panelu dole mám ikonu dalších, mohu jen jednoduše přepínat, osobně by mi to chybělo
to nepujde tak snadno,ale pokud treba chces jen podvadet ve skole a mit pri pisemce zaple icq apod. tak je dobra tahle finta
nasel jsme i naky programek co to umi ale asi je za penizky http://www.hide-window.com/
doplněno 23.01.10 22:17:a tohle to umi i zadarmo,to hned zkusim www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/ZHider.shtml
doplněno 23.01.10 22:21:tak nic to neni na win7, to balim. I podle microsoftiho webu to vypada ze nejde protoze pisou ze jdou schovat ikony jen v tech panelech kolem http://windows.microsoft.com/en-us/windows-vista/Show-or-hide-icons-in-the-taskbar
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.