Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skrytí účtu na Facebooku

Od: pepyk93* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,také chci zkusit Facebook,ale mám jeden dotaz a prosím vás o odpověď.

Lze nějak nastavit videditelnost profilu jen a pouze pro přátele? Např. pokud si někdo do vyhledávání zadá mé jméno a příjmení,tak potřebuji,aby to dotyčnému nic nenašlo,přestože budu mít profil založený.Vím,že určitým způsobem lze nějak nastavit viditelnost profilu,ovšem nevím,zda až do této míry.

Jde mi o to,že si chci založit profil pouze pro určitou skupinu přátel (pouze pro ty,se kterými se vídám jenom jednou do roka) a nechci,aby o mé přítomnosti na Facebooku věděli ostatní přátelé.Připadá mi to zbytečné,pokud se s nimi vidím docela často.To už je lepší pokecat někde osobně,nemyslíte? Nechci jim vysvětlovat,že chci mít profil jenom pro určitou skupinu lidí.Nechci,aby se jich to třeba dotklo a nenarušilo to nedej Bože náš vztah...:(

Jde to tedy nějak nastavit?

Děkuji za odpověď. :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krulis*
hodnocení

2x

Ano jde to nastavit Nastavení->Soukromí->Vyhledávání a tam si můžete nastavit kdo Vás na Facebooku může vidět ve výsledcích vyhledávání,jestli pouze přátele,nebo přátale přátel,nebo všichni ;)

pepyk93*
hodnocení

Pokud si nastavím toto,dle vašeho návodu,už nikdo nepozná,že jsem zaregistrovaný a mám založen účet?

krulis*

Pokud nastavíte aby Vás mohli vidět ve výslecích hledání jen přátele a kyby Vás chtěl někdo najít, tak by Vás teoreticky neměl najít.Jědině by Vás mohl najít úplně náhodně kdyby Vás viděl u někoho jako přítele.

pepyk93*
hodnocení

Opravdu jste mi hodně pomohl...*ua*

To že by můj účet náhodou někdo viděl u někoho,koho bych měl v přátelích si myslím nehrozí...

petr123*
hodnocení

2x

Hezky rozepsané nastavení soukromí ve Facebooku vyšlo před pár dny na Lupě:

lupa.cz/...

pepyk93*
hodnocení

Děkuji za odkaz na super návod...*palec*

Až budu mít trochu více času,určitě si to celé dopodrobna pročtu...

Vůbec jsem netušil,že to je lze všechno tak podrobně nastavit...to si ale dám...*uf**smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]