Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,také chci zkusit Facebook,ale mám jeden dotaz a prosím vás o odpověď.
Lze nějak nastavit videditelnost profilu jen a pouze pro přátele? Např. pokud si někdo do vyhledávání zadá mé jméno a příjmení,tak potřebuji,aby to dotyčnému nic nenašlo,přestože budu mít profil založený.Vím,že určitým způsobem lze nějak nastavit viditelnost profilu,ovšem nevím,zda až do této míry.
Jde mi o to,že si chci založit profil pouze pro určitou skupinu přátel (pouze pro ty,se kterými se vídám jenom jednou do roka) a nechci,aby o mé přítomnosti na Facebooku věděli ostatní přátelé.Připadá mi to zbytečné,pokud se s nimi vidím docela často.To už je lepší pokecat někde osobně,nemyslíte? Nechci jim vysvětlovat,že chci mít profil jenom pro určitou skupinu lidí.Nechci,aby se jich to třeba dotklo a nenarušilo to nedej Bože náš vztah...![]()
Jde to tedy nějak nastavit?
Děkuji za odpověď. ![]()
Ano jde to nastavit Nastavení->Soukromí->Vyhledávání a tam si můžete nastavit kdo Vás na Facebooku může vidět ve výsledcích vyhledávání,jestli pouze přátele,nebo přátale přátel,nebo všichni ![]()
Děkuji za odpověď. ![]()
Pokud si nastavím toto,dle vašeho návodu,už nikdo nepozná,že jsem zaregistrovaný a mám založen účet?
Pokud nastavíte aby Vás mohli vidět ve výslecích hledání jen přátele a kyby Vás chtěl někdo najít, tak by Vás teoreticky neměl najít.Jědině by Vás mohl najít úplně náhodně kdyby Vás viděl u někoho jako přítele.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.