Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet Security 2010

Od: delta® odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer! Na mém PC se stále objevují tato okna - Internet Security 2010 - Jak se toho zbavit? Poraďte. Děkuji.*uf*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Neni to nahodou norton/symantec internet security 2010? Kdyžtak koukni v ovládacích panelech, přidat/odebrat programy

chlamak*
hodnocení

1x

Je to podvodny antivirus.

Taky jsem ho asi pred pulrokem "koupil"na sluzebnim notesu a dalo hodne prace ho odstranit.

Tady je popis co je to za svinstvo, ale ten Spywarw dostor na to nepomaha a navic chteji za to prachy...

2-spyware.com/...

bleepingcomputer.com/...

Ja jsem ho sundal necim jinym... nepamatuji s cim, ale pohledam a pripadne napisi

virusremovalguru.com/...

doplněno 22.01.10 21:14:

mam to - tady je hezky popsano jak ho odstranit... hodne stesti

spyware-review.net/...

hodnocení

Děkuji, podle tvého odkazu jsem si nainstalovala ten nástroj a už tu potvoru mám pryč! Doufám, že už se neobjeví. S čím jsem to stáhla do svého PC? - Ať si dávám pozor. Jinak mockrát děkuji - a taky děkuji všem, kdo jste mi pomáhali. *srdce*

chlamak*
Dle meho nazoru nejaky exacek v mailu... exe soubor.
Nechci vam kazit naladu, netesil bych se predem... pokud chcete mit cisty comp, pokracujeme dale...
Pro jistotu vlezte do registru: (pokud mate Win XP tak plati co popisu tady...)
- Nabidka start (obvykle dolu vlevo na monitoru)
- Spustit
- napsat - "regedit" a potvrdte tlacitkem ENTER
- kliknete myskou na tento pocitac
- zmacknete tlacitko F3 na klavesnici a do okenka najit zadejte. : Internet Security 2010
pokud regedit najde klic s timto nazvem, NEMILOSRDNE SMAZAT! (poklepanim pravou mysi a zvolit - smazat nebo delete)
- pokracujte mackanim klavesy F3 - najit dalsi a v mazani a z do chvile, dokud editor nerekne "jiz nic nenalezeno"
Toto je velmi dulezita procedura pri cisteni pocitace, ale opatrne. aby jste si nevymazala nejaky jiny klic... Jenom s nazvem "Internet Security 2010"
v tomhle momente mate hotove jenom "Internet Security 2010"
Stejna procedura pro:
IS2010
winupdate86.exe
Neni sranda z operacniho systemu dostat virus... (ani ten nejkvalitnejsi antivirovy program nevycisti komplet pocitac od techto "parazitu"
Doufam ze jsem to napsal srozumitelne.. :)
doplněno 23.01.10 01:43:

A napis kolik "skodnych" klicu tam bylo... jenom pro zajimavost...;)

hodnocení

Bylo to tam díkybohu "jen" 1x. Smazáno! MOCKRÁT ti děkuji za tuto radu!*pusa* Už jsem si ji zapsala.

pepyk93*
hodnocení

0x

Z toho názvu ,,Internet Security 2010" se toho opravdu moc určit nedá.Je to moc široký pojem.Co máte v PC za antivir a firewall? Máte tam i nějaké jiné bezpečnostní programy?

Také to ale může být nějaký adware či falešný antivir...

Chce to upřesnit...;)

doplněno 22.01.10 17:41:

Neuškodil by i nějaký screenshot...;)

hodnocení

Před chvíli mi to tam skočilo, zbělel mi monitor, ale ikony mi zůstaly, nastavení Plochy jsem chtěla obnovit,ale zamrzlo. Spustila jsem AVG, pak spustím Spybot. Co s tím? Ta okna pořád vyskakují...

pepyk93*
S nějvětší pravděpodobností to vypadá,že máte v PC nějaké to svinstvo.AVG bohužel neochrání úplně před vším...
Zkuste PC otestovat třeba ESET online scanerem : eset.cz/... nebo nějakým jiným programem třeba MalwareBytes Antimalware

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]