Děkuji, podle tvého odkazu jsem si nainstalovala ten nástroj a už tu potvoru mám pryč! Doufám, že už se neobjeví. S čím jsem to stáhla do svého PC? - Ať si dávám pozor. Jinak mockrát děkuji - a taky děkuji všem, kdo jste mi pomáhali.
chlamak*
Dle meho nazoru nejaky exacek v mailu... exe soubor. Nechci vam kazit naladu, netesil bych se predem... pokud chcete mit cisty comp, pokracujeme dale... Pro jistotu vlezte do registru: (pokud mate Win XP tak plati co popisu tady...) - Nabidka start (obvykle dolu vlevo na monitoru) - Spustit - napsat - "regedit" a potvrdte tlacitkem ENTER - kliknete myskou na tento pocitac - zmacknete tlacitko F3 na klavesnici a do okenka najit zadejte. : Internet Security 2010 pokud regedit najde klic s timto nazvem, NEMILOSRDNE SMAZAT! (poklepanim pravou mysi a zvolit - smazat nebo delete) - pokracujte mackanim klavesy F3 - najit dalsi a v mazani a z do chvile, dokud editor nerekne "jiz nic nenalezeno" Toto je velmi dulezita procedura pri cisteni pocitace, ale opatrne. aby jste si nevymazala nejaky jiny klic... Jenom s nazvem "Internet Security 2010" v tomhle momente mate hotove jenom "Internet Security 2010" Stejna procedura pro: IS2010 winupdate86.exe Neni sranda z operacniho systemu dostat virus... (ani ten nejkvalitnejsi antivirovy program nevycisti komplet pocitac od techto "parazitu" Doufam ze jsem to napsal srozumitelne.. doplněno 23.01.10 01:43:
A napis kolik "skodnych" klicu tam bylo... jenom pro zajimavost...
Z toho názvu ,,Internet Security 2010" se toho opravdu moc určit nedá.Je to moc široký pojem.Co máte v PC za antivir a firewall? Máte tam i nějaké jiné bezpečnostní programy?
Také to ale může být nějaký adware či falešný antivir...
Před chvíli mi to tam skočilo, zbělel mi monitor, ale ikony mi zůstaly, nastavení Plochy jsem chtěla obnovit,ale zamrzlo. Spustila jsem AVG, pak spustím Spybot. Co s tím? Ta okna pořád vyskakují...
pepyk93*
S nějvětší pravděpodobností to vypadá,že máte v PC nějaké to svinstvo.AVG bohužel neochrání úplně před vším... Zkuste PC otestovat třeba ESET online scanerem : eset.cz/... nebo nějakým jiným programem třeba MalwareBytes Antimalware
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.