Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová podoba E-mailu - přeposlání

Od: wladi* odpovědí: 8 změna:

Známý se mne zeptal, jak má přeposlat došlou zprávu, když nemá na novém E-mailu kolonku přeposlat? Můžete mu poradit, Díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

já tam kolonku přeposlat mám.při otevření emailu na středu nahoře

hodnocení

0x

Trochu se rozepis. Takhle to je jak kdyz napisu ze mi nejdou zavazat boty a po 10 otazkach napisu ze mam boty na zip.
Jakej pouziva postovni program?
Nebo mejl ovlada pres web? Jakej je poskytovatel emailu?

wladi*
hodnocení

Outlook expres

Seznam.cz e-mail

A nechybi jenom panel nastroju? Kdyz tuknes na mejl pravym tlacitkem tak moznost preposlat je?

Nová podoba E-mailu - přeposlání

ladaadal*
hodnocení

0x

S těmito informacemi se opravdu nedá nijak pracovat. Co vím, tak snad vše, s čím jsem se setkal tam tlačítko přeposlat mělo. Může to být předat dál, přeposlat, přesměrovat nebo něco takovýho.

wladi*
hodnocení

Zkusím přidat obrázek, jde to špatně číst ale přesto je vidět, že kolonka přeposlat tam není.

ladaadal*
hodnocení

0x

V Outloku si to možná odmáznul .Stačí kliknout pravým tlačítkem na liště, dát vlastní a tam najít tlačítko předat dál (v záložce "akce". A pokud je přímo v novém Seznamu, tak jakmile označí zprávu, objeví se mu tlačítka " odpovědět, odpovědět všem a přeposlat ".

doplněno 07.11.12 10:15:

No - sem s ním.*smich*. Ten už tady měl být dávno.*ee*

doplněno 07.11.12 11:14:

Tak možná do třetice všeho dobrého*dril*

wladi*
hodnocení

Na poprvé se obrázek nezdařil, tak snad teď.

doplněno 07.11.12 11:23:

Nedaří se obrázek odeslat, ozvu se po návštěvě u známého, vyzkouším rady .Zatím díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]