Nejste přihlášen/a.
Známý se mne zeptal, jak má přeposlat došlou zprávu, když nemá na novém E-mailu kolonku přeposlat? Můžete mu poradit, Díky.
Trochu se rozepis. Takhle to je jak kdyz napisu ze mi nejdou zavazat boty a po 10 otazkach napisu ze mam boty na zip.
Jakej pouziva postovni program?
Nebo mejl ovlada pres web? Jakej je poskytovatel emailu?
A nechybi jenom panel nastroju? Kdyz tuknes na mejl pravym tlacitkem tak moznost preposlat je?
S těmito informacemi se opravdu nedá nijak pracovat. Co vím, tak snad vše, s čím jsem se setkal tam tlačítko přeposlat mělo. Může to být předat dál, přeposlat, přesměrovat nebo něco takovýho.
V Outloku si to možná odmáznul .Stačí kliknout pravým tlačítkem na liště, dát vlastní a tam najít tlačítko předat dál (v záložce "akce". A pokud je přímo v novém Seznamu, tak jakmile označí zprávu, objeví se mu tlačítka " odpovědět, odpovědět všem a přeposlat ".
doplněno 07.11.12 10:15: No - sem s ním.. Ten už tady měl být dávno.
Tak možná do třetice všeho dobrého
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.