Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Firefox a Translator 2007

Od: ivo® odpovědí: 3 změna:

Se "slabší " verzi Firefoxu /1.xxx/ mi Translator 2007 hezky spolupracoval tj .objevil se v nástojích alo po upgradu Firefoxu na 3.5.7 translator nějak "nevídí" nevíte proč?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

1x

S vyšší verzí FF potřebuješ zřejmě i vyšší verzi Translatoru, funguje mi 2009

Mě ve Firefoxu Translátor 2009 taky funguje. Ovšem skoro ho nepoužívám Google to většinou přeloží lepší. Nedávno jsem si nainstaloval Client for Google Translate a nic jiného už nepoužívám. Označíš text, klikneš na malou bublinku, která se objeví a označený text se přeloží. Výborné, přeloží mi to jen co okamžitě chci. Tedy pro přesnost - funguje to jen v prohlížečích a on-line. Odkaz na Slunečnici - www.slunecnice.cz/...

ivo®
hodnocení

tak to je super,vše funguje, děkuji za radu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]