Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ulozto.cz - VIP účet vs moje dohledatelnost

Od: pepyk93* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,mám dotaz a prosím vás o odpověď.

Občas si potřebuji stáhnout nějaký soubor,který je uložený na serveru ulozto.cz.Např,kamarád tam uloží v zaheslovaném archivu RAR nějaké fotky apod...

Problém je v tom,že pokaždé,když chci nějaký takový soubor stáhnout,tak mi to napíše : ,,Překročen počet FREE slotů, použijte VIP download"

Nikdy se mi nepodaří stáhnout žádný soubor.Na internetu jsem si pročetl několik diskuzí na toto téma.Psalo se tam,že jde stahovat (přes free slot) brzo ráno a pozdě večer a někdy prý i dopoledne (to je logické,protože většina lidí je v zaměstnání nebo ve škole).V tom je ten problém,také jsem student a dopoledne jsem ve škole a když se odpoledne vrátím,tam mi zase nejde stahovat.Večer si bohužel nemohu dovolit být vzhůru do půlnoci...*zed*

Napadlo mě se zaregistrovat a ,,koupit" si přes SMS buď 150 MB za 10,- Kč nebo 1000 MB za 30,- Kč.

Teď k otázce.Chci se zeptat zda s máte někdo zkušenost s touto ,,koupí" kreditu.

Nezůstává třeba náhodou číslo odesílatele v nějaké databázi a nechodí potom třeba na toto číslo nevyžádané SMS...?

Funguje to OK? Víte někdo o nějakých nedostatchích této služby?

Nejde mi ani moc o rychlost stahování,protože nepatřím k lidem,kteří pokud nestáhnou denně x stovek MB,tak jako by byl ten den ztracenej.Jde mi o to,abych mohl stahovat kdykoliv bych potřeboval...

Děkuji za každou odpověď. :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

3x

Na stahování z uloz to a podobných serverů používám Free Rapid Dowloader, funguje naprosto spolehlivě.. Pohlídá volné sloty pro free stahování a jak se uvolní, hned začne stahovat. Přes pravé myšítko si můžeš zkontrolovat soubor přímo na serveru, v programu ti také vypíše, pokud už soubor na serveru není. Soubory ke stažení si prostě nakopíruješ do programu a už se nestaráš o nic dalšího. Používám ho již dlouho a se stahováním nemám problém

Stáhneš třeba tady

www.sosej.cz/Free/...

pepyk93*
hodnocení

Děkuji za odpověď. :) Určitě tento program zkusím. *ua*Abych řekl pravdu,o tomto programu jsem neměl tušení...*hi*

Ještě se ozvu,jak jsem dopadl...;)

pepyk93*
hodnocení

Dobrý den,takže jsem si tento program stáhnul z výše uvedeného odkazu.Stáhnul se mi ZIP archiv a po jeho rozbalení to vypadá takto : VIZ PŘILOŽENÝ OBRÁZEK

Potřebuji se ujistit : Mám zřejmě otevřít ten frd.exe (viz obrázek),že?

Děkuji za odpověď. :)

Ulozto.cz - VIP účet vs moje dohledatelnost

pepyk93*
hodnocení

Tak jsem otevřel ten frd.exe a vyhodilo mi to hlášku (viz přiložený obrázek).V překladu to znamená něco jako : ,,Tato aplikace vyžaduje prostředí Java 1.6.0".

Po odsouhlasení této hlášky mě to hodí na java.com/...

Bez instalace té Javy se mi zřejmě nepodaří nainstalovat ten Free Rapid Downloader,že? Je ta Java v PC dobrá ještě k něčemu jinému,než k tomu abych rozchodil výše uvedený program? Prosím o odpověď.

Děkuji. :)

Ulozto.cz - VIP účet vs moje dohledatelnost #2
sondaw*

No abych řekla pravdu, divím se, že ti bez Javy všechno funguje jak má. Je přece důležitá pro grafické rozhraní, práci s textem, databázemi, videem, nezbytná pro správnou funkci mnoha programů, které bez ní prostě nefungují, pro hry, mobily, čipové karty a nevím pro co všechno ještě

pepyk93*
hodnocení

Děkuji za vyčerpávající odpověď.

Uf,takže Java nainstalována...*uf*

Opravdu jsem ji doteď nepotřeboval (alespoň co já vím)...:)

Free Rapid Downloader jsem taktéž spustil,ale překvapilo mě,že není třeba ho instalovat...*sok*...to jsem netušil...*sok*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]