Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč PC tolik hučí?

Od: 2874® odpovědí: 7 změna:

Ahoj všichni. Když hraji hry na Facebooku nebo on-line zdá se mi že počítač příliš hučí! Čím to může být? Díky Tom

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirbar*
hodnocení

1x

To Ti neporadím, ale jakmile vidím že někdo hraje hry (navíc ty debilní střílečky, ještě tak logické) tak slyším taky hučení. To mi hučí v hlavě. Nejseš na tom stejně, třeba to není chyba PC.

hodnocení

Když nevíš,neraď!

jirbar*

Vždyť jsem to napsal, že to tak úplně nevím. Taky nevím zda navštěvuješ školu a kterou třídu. Škoda že Ty jsi neporadil nedávno žačce 9. třídy jak se vypočítá aritmetický průměr, případně jiné žačce která se ptala jak se sestrojí trojúhelník, když zná tři strany. Jen se domýšlím, že se asi taky více věnují hrám (třeba na Facebooku) než učení

21.01.10 17:03
hodnocení

*palec*

wea
hodnocení

0x

chladič-větráček.. mě kompl při náročnějších procesech taky chladí jak divý. Stačil stáhnout program na ovládání rychlosti chladičů a dát je na 50% a je celkem ticho. Jen hlídat teplotu :)) u mě je max 46°C

21.01.10 15:04
hodnocení

dík

mmtank
hodnocení

0x

Protože když je počítač víc zatížený /hraním/ potřebuje víc chladit. Reguluje si otáčky na procesoru a ve zdroji. Jestli hučí moc je potřeba koupit lepší chladič (okolo 500kč). Možná je chladič zasr*** prachem a potřeboval by vyčistit-raději do toho nelez.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]