Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy přijde potvrzující email z Facebooku?

Od: petr123* odpovědí: 5 změna:

Nevíte jak dloho trvá než přijde potvrzující email z Facebooku? Včera jsem se zaregistroval abych ten nejnovější zázrak taky vyzkoušel, ale zatím stále čekám na potvrzující email pro plnou aktivaci profilu.

doplněno 21.01.10 10:34:

Tak jen pro ostatní dodávám, že email přišel asi za půl den od registrace. Takže už jsem tam a začínám se rozhlížet *klik*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

banan46
hodnocení

0x

Facebook žádný zázrak není. A nejnovější také ne.

petr123*
hodnocení

Opravdu děkuju za smysluplnou odpověď. To o tom zázraku bylo myšleno samozřejmě lehce sarkasticky, nicméně to nic nemění na tom že na to jsem se neptal *nevi*

wea
hodnocení

0x

už nevím kdy přišel, ale určite druhej den už jsem ho měla.. ikdyž FB je fakt nahouby :-D Jsem tam 1 za čtvrt roku odklikat pozvání do skupin a mizím.

hodnocení

0x

je to už dávno, co jsem se na FCB registroval, tak si to přesně nepamatuju, ale do druhého dne to bylo určitě. V nastavení FCB jsem nastavil, aby mi po reagování na něktěrý z příspěvků přišel mail (mám ho na Seznamu), maily sice chodily, ale po nějaké době přestali chodit, i když v nastavení to mám správně zatrhlé a nejsem sám. Takže jestli nebude zakopaný pes v tom Seznamu. Ale třeba máte mail založený jinde...

sondaw*

Problém je ve Facebooku jako takovém, mi zase chodily maily, i když jsem na FB nikdy registrovaná nebyla. Od té doby je FB v nevyžádané poště a je pokoj

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]