Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klavesa FN - jak poznat, že funguje?

Od: jaar odpovědí: 4 změna:

Mam pred sebou notebook HP compaq 6720s a kdyz chci ztlumit zvuk pomoci klavesnice fn f11 nebo zesilit fn f12 tak nic z toho nefunguje*nevi* jak poznam ze ta klavesnice FN funguje.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Těch zkratek s FN klávesou je víc, tak zkus ještě něco jiného.

Mám Acer tam je mimo jiné: FN + šipky nahoru, dolu ovládání zvuku. Mohlo by to být stejné. Nebo šipky vlevo, vpravo. Nápovědu pro FN klávesy mám FN + F1.

jaar
hodnocení

tak jsem si program malovani a zkousel-mel jsem stisklou klavesu FN +SCROLL melo by se zapnout num_lk , stisknu U a nic,mela by to byt cislo 4, stisknu FN a f7 f8 mel by se menit jas displeje, tak nevim...

hodnocení

0x

zkus to tedy v různých programech windowsů . . . měto funguje i bez spuštěného programu . . . vyběhne dočasné okno "Volume".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]