Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, stáhl jsem si nový film (2009), ale žádný přehrávač mi jej nechce přehrát, spustí se mi jen krátké instruktážní videokteré mě informuje o tom, že aby mi film jel, tak si musím stáhnout nějaký x3 player. Prý se to tak u stahování nových filmů prostě dělá... Odkaz na stránku get.x3player.com, který tam je uvedený, nefunguje. Můžete mi prosím poradit, kde můžu tento přehrávač stáhnout?...Popřípadě, jak to mám udělat, abych mohl zhlédnout nový film. Děkuji.
Blbost, to bude zase podvod jak dostat do počítače nějaké svinstvo, nebo tahat z lidí peníze. Zajdi si na ten film do kina, nebo si ho kup legálně, více poradit nelze.
doplněno 20.01.10 14:59:Potvrzeno, je to sázeč virů help.com/post/338/...
Je to tak. Je to známá praktika, jak si zaneřádit počítač. Hlavně si ten přehrávač nestahuj a neinstaluj. Někdy se dají přehrávače nutné k přehrání filmu obejít změnou formátu staženého souboru. Víc by ti o formátu videa řekl program GSpot.
Stáhni si KMPlayer, je free, česky, skinovatelný, obsahuje vlastní kodeky a ještě se mi nestalo, že by mi něco nepřehrál
je to avi a stane se presne, co popisuje kolega, kdyz ho spustim tak prehraje malou ukazku z filmu a k tomu kratkou reklamu, ze si musim stahnout x3player a pri tom ma film velikost 770MB ("you need x3player to watch this movie, download it from luna.x3player.com"). Nejdriv jsem myslela, ze to je nejaka finta u prvniho filmu, ale u druheho se stalo to same.
Stahuješ ze špatných zdrojů... Pokuk ale máš dost odvahy a peněz, můžeš si onen přehrávač za necelých 10 $ zakoupit. Možná ti příjde a možná taky ne anebo i s dárkem uvnitř.
Přesně mám taky tento problém.Stáhnul jsem si Iron Mana 2 a chce to ten X3 Player.KM Player mám ale nechce to přehrát tak nwm co s tím
Stáhněte si K-lite kodeky nebo Combinet Community Codec Pack (CCCP) a pojede Vám ve Windows Media Playeru prakticky všechno.
Nemusíte instalovat jiné přehrávače.
Jako preventivku mi pošlete log z programu HiJackThis na můj email honza.bencik@hotm/... nebo přes Vnitřní poštu přes Poraďte.cz. Je možné, že se Vám do počítače dostal nějaký ten "bordel".
Jak zacházet s programem HijackThis?
Stáhneme si program HijackThis (například zde: go.trendmicro.com/... a spustíme instalační program. Nyní proběhne instalace. Pak HijackThis spustíme a klikneme na Do a System scan and save Logfile. Nyní proběhne scan (test), který netrvá déle než 1 minutu, většinou je hotový za 20 vteřin. Po scanu (testu) se otevře Poznámkový blok. Obsah zkopírujeme a emailem odešleme na honza.bencik@hotmail.com. Pak se na to mrknu.
Až pošlu výsledky, tak otevřete HijackThis a kliknete na Do a System scan only. Po scanu zaškrtnete to, co Vám bylo řečeno ať fixnete. Až bude vše zaškrtané, tak klikněte dole na tlačítko Fix Checked.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.