Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úprava domácího videa a vypálení v NERO 7

Od: aslav odpovědí: 2 změna:

Zdravím,mám video stažené Movie Makerem do ext.harddisku ,upravené a při uložení zpět do ext.hard.jako DV-AVI po delší době vyskočí hláška "Zápis se zpožděním se nezdařil,systému se nepodařilo uložit data souboru ...pokuste se uložit soubor jinam " .Nezbývá nic jiného než vše zavřít ( někdy i násilně ).Někde jsem četl,že by se mělo zrušit zaškrtnutí políčka "Povolit ukládání do mezipaměti" -to jsem udělal uvšech tří interních HD i u ext.HD,kam vše ukládám,a taky zkontrolovat ,aby řadiče byly nastaveny na DMA místo PIO-to jsem měl.Ta stejná hláška mě vyskočí i když chci vypálit video v NERO 7-tam se po několika desítkách minut obraz v náhledu zasekne a musím restartovat PC. Mám Windows XP se SP3- aktualizované.Na ext.HD je místa dost (500GB ).Před operací mi neběží žádný jiný program , AVAST Home vypínám.Díky za každý podnět.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

0x

Teď zůstává otázkou jestli USB připojení externího HDD zvládá datový tok videa.Co Vy na to?

aslav
hodnocení

To bych mohl zkusit překopírovat to na HD a vše dělat zde.Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]