Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem uz zoufalej - kdo poradi je buh

Od: paulo odpovědí: 1 změna:

Jsem z toho zoufalej. Driv jsme mel disk seagate 20GB a vzdycky tak po mesici az dvou pouzivani mi zacal proste nepretrzite hrabat. Ted jsem si koupil seagate 80Gb a 20Gb jsem v pc nechal. Ale zase, at delam co delam, at reinstaluju windows at formatuju jak chci tak zase me proste porad sviti cervena kontrolka u hdd. Kdyz chci otevrit IE tak to trva 2 minuty protoze porad hrabe jak blbej. Nehrabe nahlas, proste to porad sviti a nic pritom nedelam ale kdyz neco spustim tak to trva vecnost. Zajimavy je ze to nekdy nedela a de mi vsechno tak jak ma (zadny hrabani bez duvodu a vsechno vali rychle). Uz sem prepojoval na master slave atd. nic nepomohlo. Mam neco blbe v biosu nebo nejak to mam jinak zapojit? Nebo zmenit neco na desce? Uz fak nevim. Nemam tam ani vir ni nejakyho cerva. Proste nekdy(skoro porad) hrabe jak blb. At nainstaluju windows na 20 nebo 80Gb, tak porad porad to samy. Uz jsem z toho spatnej - fakt me to sere. Diky za kazdou radu

mam:

deska: MS - 6340M ver.3.0B

Ram:384

Procesor: 1,4 duron

Graphic: Ge-force4 mx-440 64mb

Este me napada treba ze je to nejakou spatnou frekvenci neceho. sbernice atd.

MOOOCKRAAT dik za radu

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

piter*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
muj znamej mel ten samy problem a jestli mne pamet neklame tak rikal ,ze to bylo virem ono i zalezi jaky antivir pouzivas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]