Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvuk přes HDMI z notebooku do LCD

Od: magnus* odpovědí: 5 změna:

Ahoj mám problém. Vlastním notebook Dell studio XPS 13 s integrovanou grafickou kartou Nvidia 9400M s HDMI výstupem. Všechny ovladače mám nejnovější. Mám televizi Panasonic viera. Obraz mi jede bez problémů ale zvuk ne a né zapojit. V hlavním menu zvuku mi po připojení HDMI kabelu Notebook píše že Nvidia HDMI out nezapojeno i když mám vše ve vlastnostech povoleno. Díky za pomoc Magnus.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dle meho je hloupost aby z graficke karty (byt prez HDMI rozhrani ktere prenos zvuku umoznuje) lezl zvuk. Do televize bych ho privedl jinym kabelem ze zvukovky. Pokud se mylim rad se necham opravit.

Hloupost,mně to normálně jde.

perda*
hodnocení

0x

Je to problém grafických karet NVIDIA, koukni sem, ale řešení není 100% a ani jednoduché. *nevi*

www.extrahardware/...

magnus*
hodnocení

Na to uz jsem se koukal ale je to pul roku stare a ja mam nejaky novejsi tup ovladace a tento soubor nv_disp.inf a ani todle :HKR,, OverrideEdidFlags0, %REG_BINARY%, XX,XX,XX,XX,00,00,FF,FF,04,00,00,00,7E,01,00 jsem bohuzel nenasel neni jeste nejaka jina moznost? nema s tim nekdo nejake zkusenosti?

jirbar*
hodnocení

0x

Píši jen co jsem slyšel, že na grafickou kartu musí být Audio přivedeno ze zvukovky, aby Audio bylo i ve výstupu HDMI. Snad jen nějaká propojka. Předpokládám však že to již mělo být tak prodáno, pokud se nedělal Upgrade.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]