Nejste přihlášen/a.
Můžete mi někdo poradit proč když vypaluju filmy na DVD tak některý jdou přetáčet a některý ne pak když se mi těsně před koncem film sekne tak ho musím dokoukat na počítači ten který přetáčet nejde.Vypaluju -název filmu cz.avi dík
Co máš za DVD přehrávač? Je možné, že ne zcela podporuje kodeky problémového filmu. Stáhni si tento program a zjisti použitý kodek ve filmu a porovnej s tím, co přehrávač má umět přehrát. www.stahuj.centru/...
Nevypaluješ filmy stále na jedno přepisovatelné DVD, které je již opotřebené, nebo poškrábané?
Tak mně by též zajímalo , zda to je kodekem, když některé stažené filmy, ale i mnou překódované (asi v DivX Author 1.5) jdou v DVD přetáčet (lépe řečeno, lze zvolit rychlejší přehrávání) a jiné ne.
Proto jsem koupil DVD PHILIPS 3216 asi za 600,- Kč ke svému drahému PANASONIC rekordéru a u něho s novým Firmwarem si mohu zvětšit titulky, což PANASONIC neumí a je tam taky funkce GOTO, takže mohu skočit na jakékoliv místo ve filmu AVI.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.