Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nejde občas nějaký film přetočit?

Od: martina22* odpovědí: 4 změna:

Můžete mi někdo poradit proč když vypaluju filmy na DVD tak některý jdou přetáčet a některý ne pak když se mi těsně před koncem film sekne tak ho musím dokoukat na počítači ten který přetáčet nejde.Vypaluju -název filmu cz.avi dík

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

0x

Co máš za DVD přehrávač? Je možné, že ne zcela podporuje kodeky problémového filmu. Stáhni si tento program a zjisti použitý kodek ve filmu a porovnej s tím, co přehrávač má umět přehrát. www.stahuj.centru/...

Nevypaluješ filmy stále na jedno přepisovatelné DVD, které je již opotřebené, nebo poškrábané?

martina22*
hodnocení

No mám uplně to nejlevnější ECG tak to bude asi tím.

doplněno 20.01.10 00:07:

Přepisovatelný nepoužívám .

jirbar*

Nevím co je nejlevnější, ale snad Verbatim nejsou tak drahé

jirbar*
hodnocení

0x

Tak mně by též zajímalo , zda to je kodekem, když některé stažené filmy, ale i mnou překódované (asi v DivX Author 1.5) jdou v DVD přetáčet (lépe řečeno, lze zvolit rychlejší přehrávání) a jiné ne.

Proto jsem koupil DVD PHILIPS 3216 asi za 600,- Kč ke svému drahému PANASONIC rekordéru a u něho s novým Firmwarem si mohu zvětšit titulky, což PANASONIC neumí a je tam taky funkce GOTO, takže mohu skočit na jakékoliv místo ve filmu AVI.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]