Nejste přihlášen/a.
Přeju hezký večer,dokázal by mi někdo poradit s následujícím problémem? Sehnal jsem si zařízení na převod analog/video, například z videokazet do počítače.Je to z Německa,software je USB VIdeoGrabber (CyberLink PowerDirector 7).Myslím,že ten software asi nikdo nebude znát,ale snad to není důležité.Převedu videokazetu do ntb,velikost je asi 5,7 GB.Pomocí tohoto programu i pomocí Nera jsem záznam vypálil na dvouvrstvý disk (zkoušel jsem oba způsoby vypálení kvůli kvalitě). Až dotud vše v pořádku.Pak jsem ten téměř 6 GB soubor pomocí Total Commandera zkopíroval na externí disk (16 GB,naformátován NTFS). I toto v pořádku. Problém se vyskytl,když jsem externí disk chtěl nakopírovat do jiného počítače.Chvíli se kopírovalo,ale pak vyskočila hláška : Chyba při kopírování souboru nebo složky, "název souboru" nelze zkopírovat - Cesta je příliš hluboká.
Neví někdo,jaká cesta? A proč je hluboká? Takovou hlášku jsem v životě neslyšel.
Je možné,že by pomohlo,kdyby i v tom druhém počítači byl nainstalován tento PowerDirector program?
Děkuji předem za jakoukoliv radu,byl bych moc rád,kdyby se tento zádrhel podařilo vyřešit,na záznamu je svatba.
Tou cestou je myšlena cesta k souboru,tedy to,kde je soubor uložen...
Příklad takové cesty : C:Documents and SettingsDokumentyObrázkyFotkyLéto2009ČervenecDovolenáChorvatskofoto_1
To celé tučně označené je cesta k souboru.Zkuste ten soubor,který má 6 GB přesunout třeba do C:Documents and SettingsDokumenty a uvidíte.A pokud je název (jméno) souboru příliš dlouhé,zkraťte ho.
1) Je disk naformátován FAT32 nebo NTFS v PC, kam soubor kopíruješ?
2) Zkus soubor pojmenovat tak, aby splňoval formát 8.3 znaků, např. svatba.avi
3) Soubor kopíruj z rootu externího disku do rootu disku v PC.
Disk je naformátován NTFS ale na prvním počítači,ne na tom,kam se ten záznam má uložit.
Na tom ext.disku je záznam uložen jako svatba.avi Má se to změnit na svatba.avi.avi?
Na tom ext.disku není nic jiného,jen ten záznam.
Průser je,že já už u toho kopírování teď nejsem,už s tím válčí někdo jiný.Musím to řešit telefonem.
Musí tam být NTFS, FAT32 umí soubory jen do velikosti cca 4GB.
Název je tedy OK.
A nekopírovat do žádné složky, ale přímo do rootu, rovnou např. do C:
Zkoušíme,za čtvrthodinku budu vědět více,znovu se přihlásím.Prozatím moc děkuju za pomoc
doplněno 18.01.10 19:46:EDIT : Kopírovalo se přímo do rootu na D, zkopírovalo to asi 50% a konec.
Může být problém v nějaké kompatibilitě programů?
Chlapi,jestli tu ještě jste,napadá vás něco? Co kdyby ten PowerDirector byl nějakým způsobem nekompatibilní? Mohlo by to vyhodit tu chybovou hlášku? Co kdybychom P.Director zkopírovali i na druhý počítač? Mohlo by to pomoct?
PowerDirector je program na video úpravy jak jsem pochopil, tím to být nemůže, kopíruješ už jen data. Navíc jsi už ten soubor vypálil a na externí disk zkopíroval.
Zkusil bych zformátovat externí disk, nahrát tam ten soubor a zkusil to kopírování znova.
Co když ho zkusíš přehrát nějakým přehrávačem přímo z ext. disku, to jde? I posouvání?
Ještě zkus tedy stáhnout Total Commander a kopírovat to v něm, ta chybová hláška mi přijde divná, třeba TC vyhodí jinou.
doplněno 18.01.10 20:26:Edit: Zkus ještě na externí disk spustit scandisk jestli není nějak nakopnutý.
Přemýšlím,jak zformátovat disk,když je na něm ten záznam... Já už data v počítači nemám.
Musím řešení tohohle problému přesunout cca na středu,čtvrtek,pojedu se na to osobně podívat na ten druhý počítač.Kdyby Ti vyšla chvilka,koukni prosím Tě koncem týdne do tohohle tématu,doufám,že nabídnu další konkrétní informace.Děkuju moc za rady,Tobě i pepyk.
Dobrý večer,dnes jsem byl kouknout na počítač,na který se soubor Svatba má nakopírovat.Vypadá to tak,že se z externího disku začne kopírování na root disku D:,trvá to asi 4 minuty,překopíruje se asi 50% a pak konec.Při přehrávání v Media Playeru to běží normálně,jsem schopen i posouvat obraz a zvuk na časové ose.Ještě mě napadla jedna věc - nechal jsem analyzovat disky C: a D: v možnostech Defragmentace disku a výsledek byl katastrofální.Nechal jsem třikrát projet defragmentaci C: a pořád mi to psalo,že mám defragmentovat znovu.Tipnul bych,že to budou muset nechat projet ještě aspoň pětkrát,než bude přijatelný výsledek.Toto se bude určitě týkat i disku D:, ten byl taky víc červený než modrý.Bylo by možné,že by se soubor nedal zkopírovat na D: jen díky tomu,že defragmentace počítače nebyla zřejmě nikdy provedena (cca 3 roky)? Velikost je 5,47 GB. Děkuji
Takže soubor o velikosti 5.47 GB na externím disku (USB?) ti nejde zkopírovat na disk do pc? A je tam ta hláška o hluboké cestě?
PS: defragmentace na to vliv nemá.
Přesně tak.Zkopíruje to asi půlku a pak konec
doplněno 21.01.10 11:24:Edit: Ta půlka samozřejmě zkopírovaná nezůstane.
Něco podobného se mi také nedávno přihodilo. Kopíroval jsem nějaká videa po síti (síť mezi 2 pc - křižený UTP) a najednou začala vyskakovat stejná hláška "... cesta je příliš hluboká" . Nevěděl jsem, co s tím, zkusil jsem mezi tyto 2 pc zapojit router a problém nečekaně zmizel a od té doby se už nevyskytl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.