Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vista - přihlášení administrátora

Od: bagy* odpovědí: 3 změna:

Potřebuji poradit po telefonu uživateli který má PC s W-Vista.

Já na svém PC Visty nemám takže neznám detaily: potřebuji poradit jak se přihlásí administrátor.
Standardní přihlašovací obrazovka nabídne přihlášení běžného uživatele a Creditiant Managera.
Jak zařídit aby se mohl přihlásit Administrátor?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

juvla*
hodnocení

0x

ať to vyzkouší co mu půjde. Já mám běžného uživatele s právem admina. Pokud je nastaven admin stejně bude muset znát heslo.

bagy*
hodnocení

Dík za rychlou reakci.
Potíž je v tom že ten běžný uživatel se nemůže přihlásit, asi jsou poškozené nějaké soubory... Myšlenka byla přihlásit se jako Admin a provést obnovení systému.

Administrator je ve viste zablokovaný, musel by jsi ho nejdříve povolit. Zkus zda vůbec jede nouzový režim, případně oprava systému z instalačního cd

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]