Nejste přihlášen/a.
Mám Windows XPprof. Po spuštění se mi v system tray(v pravo u hodin) nezobrazují něktaré ikony, i když procesy jsou spuštěny. Nejde o skrývání ikon. Prostě tam vůbec nejsou. Když proces ukončím a znovu spustím, tak se ikona normálně zobrazí.Nejvíc mě to štve u ikony "Bezpečně odebrat hardwer". Tady totž nevím, jak se proces jmenuje a zda se dá spustit ručně. Něco jsem četl o programu Taskbar Repair ..., ale nevím jak ho použít (angličtina není moje silná stránka) a zda by pomohl. Naistalovaný jej mám. Prosím o radu co s tím.
Zkus v programu nastavit v Notification area první nebo druhou možnost (Hide or Show All Listed Icons
Hide or Show All /...)
Tak jsem to vyzkoušel, ovšem ikona "Bezpečně odebrat hardwer" se stejně nezobrazuje. A omlouvám se za překlep správně "nezobrazují"!
Zkus tedy ještě tohle:
Klik pravým myšítkem na plochu>zvolit:
Nový - Zástupce a do chlívečku nakopírovat následující:
C:WINDOWSsystem32RUNDLL32.EXE shell32.dll,Control_RunDLL
hotplug.dll
Pak už jen změnit ikonku:
klik pravým myšítkem na zástupce
Vlastnosti - Zástupce - Změnit ikonu a do chlívečku nakopírovat:
%SystemRoot%system32hotplug.dll
Tak jsem postupoval přesně podle návodu, ale po kliknutí na vytvořeného zástupce se mi otevře složka "Ovládací panely". Pro jistotu jsem to udělal znova, ale stejný výsledek.
Možná ten první návod, který jsem na netu je špatný, tohle funguje, ted jsem to vyzkoušela
Klik pravým myšítkem na plochu,zvolit:
Nový - Zástupce a do chlívečku nakopírovat následující:
C:WINDOWSsystem32RUNDLL32.EXE shell32.dll,Control_RunDLL hotplug.dll
Ještě zěna ikony:
klik pravým myšítkem na zástupce
Vlastnosti - Zástupce - Změnit ikonu a do chlívečku nakopírovat:
%SystemRoot%system32hotplug.dll
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.