Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Evidence, katalog nebo seznam filmů

Od: tomas89 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, mám dotaz: nevíte zda existuje nějaký program, který by prohledal moji složku s filmy, většinou ve formátu .avi (Xvid, DivX) a pak podle názvů, které na filmech mám, např. Nepřítel před branami (2001), vytvořil seznam celé té databáze? Mám prográmek Katalog DVD, který mi načte informace o filmu z databáze CSFD, ale k čemu to je, když tam musím každý film vepsat ručně? A když máte ve sbírce kolem tisícovky filmů, tak je to šílenost. Předem moc děkuji za rady.

PS: To samé bych potřeboval na hudbu v MP3 :) Díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

0x

Je to s podivem, ale je to třeba Windows MediaPlayer. Tam to máš pak v knihově, kterou si můžeš exportovat. Nebo napiš do příkazového řádku alternativu příkazu

dir c:*.avi /s /on /w >> c:estmujseznam.txt

a v souboru mujseznam.txt máš abecední seznam souborů avi na disku C

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]