Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi zvuk u pc

Od: hanka* odpovědí: 5 změna:

Potřebuji pomoct s pc. Nejde mi zvuk. Počítač mi zkolaboval - opraven, ale nejde zvuk. Z Everestu je toto:

Základní deska:
CPU typ Intel Celeron D 3/...
Název základní deskyNeznámý
Čipová sada základní desky ATI Radeon Xpress/...
Pracovní paměť480 MB (PC3200 DDR SDRAM)
BIOS Typ Award (04/20/06)
Komunikační porty (COM a LPT)Komunikační port (COM1)
Komunikační porty (COM a LPT)Port ECP tiskárny (LPT1)
Zobrazení:
Grafická karta Radeon X300/X550//...
Grafická karta Radeon X300/X550//...
3D-akcelerátor ATI Radeon X550 (/...
MonitorMonitor Plug and Play [NoDB] (99214046)
Multimédia:
Zvuková kartaATI SB450 - High Definition Audio Controller

JInak zvuk vypnutý nemám a ani u správce řízení - řadiče zvuku neni žádný vykřičník nic. Vůbec tomu nerozumím jak počítačům tak proč mi nejde ten zvuk- ani u filmů ani z internetu. Díky,H.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fshgfhdfgh
hodnocení

0x

sežen si ovladače na Atinu

hanka*
hodnocení

Díky. A kde? H.

Na cd k základní desce. Popřípadě si vyber tady podle tvého operačního systému: google.cz/...

hanka*
hodnocení

Můj operační systém je :Microsoft Windows XP Professional. Na odkaz jsem klikla a nevím. Na googlu už to hledám dva dny všude možně a nic mi zatím nepomohlo. H.

resl*

já používám na aktualizování programů driver genius professional on ti vyhledá ovládače stáhne i nainstaluje .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]